Pripadnici Torcide uljepšali Božić djeci iz vrtića u Vukovaru: “Ovo će postati tradicija”

Najvjerniji navijači Hajduka napravili su lijepu gestu i darivali male Vukovarce...Svako dijete dobilo je poklone sa simbolima  Hajduka i slatkiše...

Dječji vrtić Vukovar 1 ove su subote posjetili pripadnici Torcide koji su povodom nadolazećih božićnih blagdana darivali mališane koji pohađaju taj vrtić…

Svako dijete dobilo je poklone sa simbolima Hajduka i slatkiše, a novac za kupnju darova skupljen je na prošlotjednoj utakmici Hajduk -Istra 1961,  kada su torcidaši i ostali navijači Hajduka donirali novčane priloge.

Torcida, koja je na svojoj službenoj stranici objavila fotografije, je ovu akciju osigurala u suradnji s Gradom Vukovarom i Udrugom dragovoljaca HOS-a Grada Vukovara.

U veseloj atmosferi torcidaši su zapjevali s razdraganom djecom i njihovom voditeljicom, najavivši kako će humanitarne akcije ovakvog tipa u budućnosti postati tradicija.

Ovim putem želimo se zahvaliti svim navijačima Hajduka koji su svojim doprinosom sudjelovali u darivanju naših malih Vukovaraca, napisali su Torcidaši.

Novcem koji je skupljen na zadnjoj prvenstvenoj utakmici protiv Istre 1961, pripadnici Torcide u suradnji s Udrugim dragovoljaca HOS-a grada Vukovara darovali su mališane Dječijeg vrtića Vukovar 1.

Svako dijete dobilo je poklone sa simbolima  Hajduka i slatkiše.

Humanitarne akcije ovoga tipa postati će tradicija u budućnosti.

Kako je izgledalo možete pogledati u prilogu.

 

M.M.