Pripadnicima Hrvatske vojske dodijeljeni stanovi u Vukovaru…

“Vratili smo hrvatskog vojnika u Vukovar”, poručio je general Jurković...

Trojici pripadnika Hrvatske vojske uručeni ključevi stanova čime je još jednom potvrđena neraskidiva veza Hrvatske vojske i Grada heroja..

Foto: HVV / T. Đalto

Trojici pripadnika Inženjerijske bojne Gardijske oklopno-mehanizirane brigade (GOMBR) u petak, 8. studenog 2019. u Vukovaru svečano su uručeni ključevi stanova u novoj zgradi izgrađenoj iz Nacionalnog programa stambenog zbrinjavanja na potpomognutim područjima.

Pripadnicima Inženjerijske bojne Gardijske oklopno-mehanizirane brigade uručeni su ključevi stanova novoizgrađenog stambenog objekta u Vukovaru | T. Đalto

Ključeve su pripadnicima Hrvatske vojske uručili izaslanik potpredsjednika Vlade i ministra obrane zapovjednik Hrvatske kopnene vojske (HKoV) general-bojnik Siniša Jurković, državni tajnik u Središnjem državnom uredu za obnovu i stambeno zbrinjavanje Nikola Mažar, vukovarski gradonačelnik Ivana Penava i zapovjednik GOMBR-e brigadni general Mijo Validžić.

“Vratili smo hrvatskog vojnika u Vukovar”, poručio je general Jurković

Izaslanik potpredsjednika Vlade i ministra obrane zapovjednik HKoV-a general-bojnik Siniša Jurković izrazio je zadovoljstvo realizacijom projekta istaknuvši: “Vratili smo hrvatskog vojnika u Vukovar. Ovdje se trenutačno nalazi Inženjerijska satnija, a ovaj projekt ima posebno značenje jer je vojnik naša najveća vrijednost i vrlo nam je važno u kojim uvjetima živi”.

Državni tajnik Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje Nikola Mažar istaknuo je kako se useljavanjem 13 obitelji s područja grada Vukovara u nove stanove stvaraju preduvjeti ostanka tih obitelji u Vukovaru.

Novouseljenim obiteljima čestitao je i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava pohvalivši suradnju Hrvatske vojske i Grada Vukovara.

Pripadnicima Inženjerijske bojne Gardijske oklopno-mehanizirane brigade uručeni su ključevi stanova novoizgrađenog stambenog objekta u Vukovaru | T. Đalto

Projekt stambenog zbrinjavanja pripadnika Hrvatske vojske koji rade u vojarni “204. brigade HV”, i njihovih obitelji, u Vukovaru, projekt je Ministarstva obrane Republike Hrvatske u suradnji sa Središnjim državnim uredom za obnovu i stambeno zbrinjavanje i Gradom Vukovarom, priopćio je MORH-VIŠE FOTO-OVDJE.

M.M.