Četvrtak, 23. svibnja 2024.

Ne pitaj što Domovina može učiniti za tebe, nego što ti možeš učiniti za Domovinu

Producent filma ‘Zvuk slobode’ kod Meloni: Žene osnažene od Boga mijenjaju svijet

Foto:Eduardo Verastigui

 

Eduardo Verastegui, producent filma Zvuk slobode, susreo se u Rimu s talijanskom premijerkom Georgiom Meloni s kojom, kako kaže, dijeli iste stavove po pitanju zaštite života. S Meloni je Verastigui razgovarao i o strategijama iskorjenjivanja trgovine djecom te naglasio problem okrutne prakse surogatstva koju je Meloni u Italiji zabranila.

Verastigui je Meloni zbog njezine politike usporedio i sa jednom meksičkom sveticom, tvrdeći da ”žene osnažene od Boga mijenjaju svijet”, prenosi Narod.hr.

Eduardo Verastegui opisao je svoj susret s talijanskom premijerkom na svom X profilu.

Verastigui: ”Ona je hrabra žena s čvrstim uvjerenjima, koja voli svoju zemlju i postiže pozitivne rezultate u svim područjima”

”Nalazim se u Rimu, s premijekom Italije i predsjednicom G7, Georgiom Meloni. Dijelimo istu viziju o ključnoj važnosti obitelji kao srcu društvene izgradnje te obrani dostojanstva žene i majčinstva pred napretkom reproduktivne eksploatacije surogat majki. Prakse koju je mandatarka snažno zabranila u svojoj zemlji.

Poklonio sam joj sliku Gospe Guadalupske, koju je dodirnula originalna tilma koja se nalazi u bazilici Gospe Guadalupske u glavnom gradu Meksika. Rekao sam joj da će naša Morenita del Tepeyac i Meksiko sada biti blizu njenog srca i Italije.

Pozvao sam je da sudjeluje na CPAC Meksiku kako bismo nastavili jačati pokret za obranu života, obitelji i temeljnih sloboda. Na kojima radimo putem međunarodnih konzervativnih saveza. Razgovarali smo također o strategijama za iskorjenjivanje trgovine djecom radi seksualne eksploatacije i trgovine organima diljem svijeta. Djeca Božja nisu na prodaju.

Melonijin uspjeh postao je model nade za pravu desnicu u svijetu međunarodne politike. Ona je hrabra žena s čvrstim uvjerenjima, koja voli svoju zemlju i postiže pozitivne rezultate u svim područjima. Uz to me jako podsjeća na svoju sunarodnjakinju, svetu Francescu Xavier Cabrini. Nesumnjivo, žene osnažene od Boga mijenjaju svijet”. napisao je Verastegui.

Tko je Eudardo Verastigui

Eduardo Verastigui je producent filma ”Zvuk slobode” u kojemu glavnu ulogu tumači Jim Caviezel. Film je, prošavši cijelu dramu oko produkcije i distribucije, postigao izvanredne rezultate gledanosti. Najviše zaslužujući kampanji i promociji samih gledatelja koji su potaknuti pričom filma proširili dobar glas. Film progovara o temi trgovine djecom, o problemu s kojim se najviše suočavaju zemlje Južne Amerike i Meksika odakle Verastigui dolazi. Iako film s umjetničkog aspekta ne drži kvalitetu, ima jaku priču koja je neovisno o načinu interpretacije, privukla određenu publiku. Uspjeh filma Verastigui je nazvao čudom, a prikazivao se i u hrvatskim kinima i to sve do nedavno.

Najnovije

Ivan Turudić otkrio boji li se da možda dolazi u osinje gnijezdo

‘S ogromnim brojem njih sam u korektnim i profesionalnim odnosima. Ne moraju se oni bojati mene niti ja njih. Ja sam došao tamo da...

Penava: Izađite na europarlamentarne izbore, idemo zajedno suverenističke politike pokrenuti i na razini EU

Foto:Domovinski pokret   Ivan Penava, predsjednik Domovinskog pokreta, na konferenciji za medije predstavio je kandidate Domovinskog pokreta za nadolazeće izbore za Europski parlament. ”Pozivam sve birače Domovinskog...

Biblijska poruka 23.5.2024. i tumačenje fra Tomislava Pervana: Zavoditi i navoditi na grijeh

Foto:Radiopostaja Mir Međugorje   Mk 9,41-50 Reče Isus svojim učenicima: »Tko vas napoji čašom vode u ime toga što ste Kristovi, zaista, kažem vam, neće mu propasti...

Glavni urednik teleskopa: Plenković želi u Bruxelles, ali ne na bilo koju poziciju

Foto:Narod.hr   Glavni urednik Teleskopa Dražen Ćurić gostovao je kod Tihomira Ladišića na N1 televiziji. Komentirao je aktualnu političku situaciju i sve češće špekulacije o tome...

Milanović: Ima elemenata za priznanje Palestine

Foto:Screenshot/HRT   Predsjednik Republike Zoran Milanović sudjelovao je na svečanoj sjednici Senata povodom Dana Sveučilišta u Rijeci – Dies Academicus. Nakon sjednice Milanović je dao izjavu...