Program obilježavanja Dana Općine i 30. obljetnice oslobođenja Župe dubrovačke od srpske okupacije

Ovogodišnji program završava u nedjelju 5. lipnja kada Zajednica sportova Župe dubrovačke na igralištu u Kuparima (pokraj zgrade MUP-a) organizira Dan sporta u Župi...

Općina Župa dubrovačka u četvrtak 26. svibnja obilježava svoj dan i 30. obljetnicu oslobođenja od neprijateljske okupacije…

Program obilježavanja počinje u srijedu 25. svibnja Polaganjem vijenaca na Spomen ploče poginulim braniteljima.

Na Dan Općine u četvrtak 26. svibnja u 17:00 sati u crkvi Sv. Marije Magdalene u Mandaljeni je Sveta misa za sve poginule u Domovinskom ratu, a iza mise će se položiti vijenci na Spomen obilježju u Mandaljeni.

Svečana Sjednica Općinskog vijeća i Svečana akademija je u hotelu Sheraton u 18:30 sati.

U subotu 28. svibnja Lovačko društvo Župa na strijeljani kod Gornjeg Brgata organizira natjecanje u disciplini Trap – Parkur, početak natjecanja je u 8:00 sati. Istog dana s početkom u 10:00 sati NK Župa dubrovačka na igralištu u Čibači organizira Dan nogometa.

-Nedjelja, 29. svibnja je predviđena za Turnir branitelja – veterana u streljaštvu u streljani u Srebrenom, početak u 8:00 sati, a u 16:00 sati u hotelu Astarea počinje Bridge turnir.

-Zajednica sportova Župe dubrovačke će u petak 3. lipnja u hotelu Sheraton dodijeliti nagrade najboljim sportašima Općine.

-U subotu 4. lipnja će se odigrati nogometna utakmica između veterana NK Župe dubrovačke i veterana prvaka Bosne i Hercegovine Zrinskog iz Mostara.

-Istog dana, nakon dvije godine pauze se vraća popularni Eko kros udruge Kurenat. Start je u 18:00 sati u Mandaljeni.

-Ovogodišnji program završava u nedjelju 5. lipnja kada Zajednica sportova Župe dubrovačke na igralištu u Kuparima (pokraj zgrade MUP-a) organizira Dan sporta u Župi, donosi zupcica.hr.

A.G.