PRVAK Stipe Miočić samouvjereno prognozirao: ‘Ngannoua čeka isto što i prvi put’

U borbi će se dogoditi isto što i prošli put, isti rezultat. Neće biti nikakve razlike. Dominirati ću i pobijediti...

Stipe Miočić uvjeren je kako će se još jednom uspješno obračunati s Francisom Ngannouom…

Nakon što je pobjedom protiv Daniela Cormiera potvrdio svoj status najboljeg teškaša svijeta, Stipe Miočić polako se može krenuti pripremati za ono što će mu u njihovom drugom međusobnog okršaju donijeti Francis Ngannoua. Dana White je već više puta potvrdio kako je Kamerunac idući izazivač, a njegov će zadatak biti odraditi bolju borbu nego što je to bilo u siječnju 2018. godine.

Miočić je tada slavio jednoglasnom odlukom nakon pet rundi, u potpunosti taktički nadmašivši borca koji je iza sebe imao neviđen “hype” i koji je proglašen favoritom. Zapravo, Francis je “favorit i ovog puta”, zbog činjenice da je u nizu od četiri pobjede za koje mu je ukupno trebalo manje od tri minute. Zastrašujući podatak, no ne i za prvaka koji mirno gleda prema tome što ga čeka.

“Mislim da je Francis idući, definitivno je pokazao puno novih dobrih stvari otkako smo se prvi put borili. Sve pobjeđuje prekidom u prvoj rundi i u sjajnom je nizu. Ja ću se boriti protiv onoga za koga UFC kaže da je idući”, rekao je Stipe u razgovoru za ESPN, da bi onda samouvjereno i hrabro, kao pravi prvak dodao prognozu:

“On se uspeo ponovno do vrha, no neće se ništa promijeniti. U borbi će se dogoditi isto što i prošli put, isti rezultat. Neće biti nikakve razlike. Dominirati ću i pobijediti.”

Podsjetimo; Nganoua je bilo žalosno gledati nakom borbe u siječnju 2018. godine sa Stipom. Sudačkom odlukom Miočić je jednoglasno potukao ovog gorostasa do te mjere da ga je na kraju bilo tužno gledati u oktagonu kako jedva stoji na nogama, dišući na škrge.

D.J.