PRVI POPIS NOVOG IZBORNIKA HRVATSKE! DVA POZNATA IMENA OPET U REPREZENTACIJI, LEGENDA DOLAZI KAO POMOĆNIK

"Kostur reprezentacije je u nekakvoj formi kakav je bio i u zadnja dva okupljanja", poručio je Horvat...

Hrvoje Horvat, novi izbornik hrvatske muške seniorske reprezentacije, objavio je popis od 21 igrača na koje računa za olimpijske kvalifikacije koje će se održati u Montpellieru…

Termin je od 12. do 14.ožujka 2021., a Hrvatska se nalazi u skupini s Francuskom, Portugalom i Tunisom. Dvije najbolje reprezentacije iz svake od tri skupina, izborit će nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju. Osim u Montpellieru, igra se još u Berlinu i Trondheimu.

Na popisu novog izbornika nalaze se i dva svima nam dobro poznata imena koja nisu bila u Egiptu na Svjetskom prvenstvu. To su Luka Stepančić koji je član MOL – Pick Szegeda, odnosno Domagoj Pavlović koji igra za Melsungen. Oba ta igrača bila su ozlijeđena i nisu mogli igrati.

“Kostur reprezentacije je u nekakvoj formi kakav je bio i u zadnja dva okupljanja. Nadamo se samo da će svi igrači na popisu biti zdravi i da će se moći odazvati. Nema nekih velikih iznenađenja što se tiče igrača, jako je malo vremena.”, rekao je Horvat za stranicu Saveza, te nastavlja:

“Na klupi će mi desna ruka biti Igor Vori, neću imati klasičnog pomoćnog trenera. Matija Bilušić će sjesti na klupu kao trener vratara i jako drago mi je da pojačamo stožer s trenerom vratara. Dva nova fizioterapeuta Goran Krušelj Matija Rajnović će se baviti s tim dijelom posla. Malo suženi stožer, ali vjerujem da je to jedan pravi put i da ćemo to pokazati.“

EVO POPISA

FOTO-twitter

D.J.