PUKOVNIK PORUČIO KRSTIČEVIĆU: Krsto, ne budeš li se vratio nama u toj glavi koja je u oblacima, ja ću se stavit politici na raspolaganje i postat MINISTAR, ako ništa pomest ću te u Dalmaciji!!!

Kako je on samo političar i kako političare dolaze i odlaze, doći će vrijeme kada će i on iščekivati rezultate izbora u nervozi. Ovu sliku moramo imati u glavi kada budemo izlazili na izbore...

Foto-Facebook-Željko Petko-General Krstičević je bio branitelj i naš suborac i mi smo ga lansirali u orbitu među političare. On je postao dio njih umjesto da njima nameće naš duh

Veliki broj hrvatskih branitelja zamjeri trenutnom ministru obrane Damiru Krstičeviću, a da on toga nije niti svjestan, kako komentiraju, Krsti je draža ministarska fotelja ,to je i pokazao svojim postupcima. Postao je dio NJIH -a ako je njihov onda vise nije naš.

Već duže vrijeme hrvatski branitelji koji dobro poznaju Damira Krstičevića, vole reći za njega da je postao poslušnik globalista te da se na taj način jako udaljio od stvarnosti i stvarnih problema ogromnog broja hrvatskih branitelja te da kao ministar obrane, kao što je i obećavao u svojoj kampanji, ne daje dovoljan doprinos ogromnom broju braniteljskih problema.

Pukovnik je objavio foto sa predstavljanja famozne knjige bivše ministrice Martine Dalić (“Agrokor-slom ortačkog kapitala”) koja je dosta brzo napisana i u dobro naštimanom tajmingu štancana u velikom broju te puštena u promet besplatno…što više sliči pranju savjesti nego stvarnim događanjima oko Agrokora i nemilih milijuna koje je zameo vjetar.

No, što je tu je. Martina je knjigu plasirala i predstavila je pred cijelim državnim vrhom (svi osim predsjednice) kao da je htjela zajedno sa svima njima poslati poruku još uvijek “naivnom hrvatskom narodu”- “evo ja nisam kriva kao ni predsjednik Vlade i svi ostali” (čast iznimkama) -koji su se valjali zajedno sa mnom u medu, pa sad ližu prste, jer sam se evo potrudila, a vi to sad plasirajte u vaše medije. I normalno. Plasirano je i te kako. Skoro na svim Tv kanalima, radio postajama, ali i u njihovom Jutarnjem listu, koji je danas knjigu tzv “spasenja” “svih sudionika u aferi Agrokor” uz dnevno izdanje , Martininu knjižicu podijelio besplatno u tko zna kolikom broju. Jer treba narod uvjeriti da je to sve bilo “čisto i transparentno bez obzira na to gdje je novac”. I bez obzira koliko sve to košta…itd…itd…


Takav pristup i zamagljivanje “moćnika”, naljutilo je pukovnika u miru Željka Petka koji je svojim tekstovima koje je pisao za nekoliko portala i za Braniteljski portal u čijem je Uredništvu, predviđao je i prije godinu dana. Njegove statuse na FB  odobrava veliki broj, ne samo njegovih suboraca, već ogorčenih hrvatskih branitelja i građana .

Danas se oštrim statusom na svom Facebooku oglasio pukovnik u miru Željko Petko – ratni zapovjednik oklopne bojne 4. Gbr u kojem je uputio oštru kritiku Krstičeviću i zapravo mu uz dobronamjernu i ljudsku poruku bacio rukavicu za nadolazeće izbore…

Facebook status u cijelosti…

Događaji se nizaju velikom brzinom i narodu je iz dana u dan vidljivije koliko je vlast u Hrvatskoj protiv naroda, obitelji i kršćansih vrijednosti Hrvatskog društva. Mi branitelji MORAMO znati na čijoj smo strani. General Krstičević je bio branitelj i naš suborac i mi smo ga lansirali u orbitu među političare. On je postao dio njih umjesto da njima nameće naš duh. Kako je on samo političar i kako političare dolaze i odlaze, doći će vrijeme kada će i on iščekivati rezultate izbora u nervozi. Ovu sliku moramo imati u glavi kada budemo izlazili na izbore. I nemojte mi, molim vas, spominjati naoružavanje Hrvatske vojske jer je lako kupovati zrakoplove kada su Ameri naredili državama NATO-a podić proračun vojsci. Njegovo ministarstvo je dobilo dosta novaca, a on ih nemilo troši na zrakoplovstvo ko da su oni jedini rod vojske da valja i da treba!!! Krsto, ne budeš li se vratio nama u toj glavi koja je u oblacima, ja ću se stavit politici na raspolaganje i postat MINISTAR, ako ništa pomest ću te u Dalmaciji!!!

M.M.-Viribus Unitis


 

Vezane vijesti;

-Željko Petko: NACIONALNA SIGURNOST; Kako to gordo zvuči…

-PUKOVNIK POZIVA: ‘Branitelji, mi smo lavovi! Zašto puštamo da nas grizu miševi?’
-PUKOVNIK ‘PRODRMAO’ BRANITELJSKU SCENU! ‘Što će nam ministarstvo koje radi protiv nas? Ukinite ga!’
-PUKOVNIK ŽELJKO PETKO: Moj generale Gotovina, eto ti budućnosti o kojoj si govorio!

-PUKOVNIK ODGOVORIO LUČEVU-‘Branitelji su problem?! Uzeli stanove i penzije i tuku pedere i SDP-ovce?!’

Comments are closed.