“Putovanje Ive Žinića u Albaniju “obavijeno velom tajne”…

Kako se doznaje, ovo putovanje, iako "obavijeno velom tajne", započelo je u ponedjeljak 18.9.2017., a povratak u RH tj u Županiju sisačko moslavačku župana Ive Žinića sa suradnicimao, po navodima, očekuje se u četvrtak -21.9.2017...

ŽUPAN SMŽ-IVO ŽINIĆ

Sisačko Moslavački župan Žinić po svemu sudeći, bez najave, zaputio se sa svojim bliskim suradnicima u Albaniju te je po navodima iz više izvora sletio na aerodrom u glavni grad Albanije.

Svoje putovanje, kako navodi izvor, nije najavio na službenim web stranicama Sisačko Moslavačke županije www.smz.hr niti se po navodima zna koja je svrha ovog Županovog putovanja u Albaniju. Isto tako, za sada je nepoznato, pitaju se u županiji je li ovo “tajno putovanje” župana Ive Žinića službenog ili privatnog karaktera te tko snosi troškove ovog putovanja, tim više što u pripremi ovog putovanja navodno sudjeluje i izvjesni Agim Gjidoda porijeklom albanac sa Kosova i stanovnik Grada Kutina, inače bliski prijatelj bivšeg predsjednika Stipe Mesića i u političkoj kampanji za izbor Predsjednika RH angažiranog u izbornom stožeru također bivšeg predsjednika RH Ive Josipovića.
Kako se doznaje, ovo putovanje, iako “obavijeno velom tajne”, započelo je u ponedjeljak 18.9.2017., a povratak u RH tj u Županiju sisačko moslavačku župana Ive Žinića sa suradnicimao, po navodima, očekuje se u četvrtak -21.9.2017.
Pregledavajući službenu facebook stranicu Ive Žinića na kojoj također nema nikakve javne objave da ide na bilo kakvo putovanje jasno je zašto se u županiji s razlogom pitaju, gdje je to otišao njihov župan a da nikom nije najavio svoj odlazak na “službeno putovanje”. Mnogi se zapravo s razlogom pitaju čemu tajnovitost i netransparentnost Župana Žinića, kao i vjerodostojnost, kada su putovanja u pitanju kao i mnoge druge aktivnosti koje ne smiju biti zavijene velom tajne. Od koga se to skriva župan Žinić i kako to da nisu upoznati svi s njegovim putovanjem u Albaniju. To će zasigurno Žinić po povratki trebati pojasniti mnogima u SŽM županiji kojoj je na čelu.
I.V.