“Rekao sam Daliću da je idiot, nevjerojatno koliki je iznos odbio da bi ostao na klupi Reprezentacije!”

foto-screenshot

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić nalazi se u Sarajevu, gdje je jučer bio nazočan premijeri filma ‘The Magical Seven‘, posvećenog životu i karijeri hrvatskog košarkaša Tonija Kukoča.

Danas je Dalić u Sarajevu sudjelovao na Simposaru, sportskom simpoziju na kojem je moderator Joško Jeličić. Bivši nogometaš Hajduka i Dinama te aktualni komentator nogometnih zbivanja osvrnuo se, između ostalog, na bogate ponude koje je Dalić odbio zbog želje da ostane na klupi hrvatske reprezentacije do Svjetskog prvenstva 2026. godine.

‘‘Jednom sam se vozio s Dalićem kad mu je stigao mail. Ponuda kineskog kluba. Mene je sramota reći koji je to iznos. To je u rangu ovih sad ugovora u Arabiji. I ja čekam da mi kaže da ide, tad je bio drugi na svijetu i bilo mi je logično da ode. Rekao mi je da neće prihvatiti. ‘Ti si idiot‘, točno tako sam mu rekao‘‘, prisjetio se Jeličić komunikacije s hrvatskim izbornikom.

Ako je to u rangu ugovora u Arabiji, radi se o desecima milijuna eura. Koliko znate ljudi koji bi odbili desetke milijuna eura – iz domoljublja? Stoga želimo Daliću još puno uspjeha na klupi hrvatske nogometne reprezentacije!