SAČIĆ ODGOVORIO PUPOVCU: “Badava cviliš”

Zastupnik Željko Sačić odgovorio je na izjave Milorada Pupovca:

“Zlotvorni Milorade Pupovče… badava cviliš.. badava oživljavaš i slaviš velikosrpsko četničke hrvatske krvopije..

Umjesto da se pokajete, platite prouzročenu nam ratnu štetu i zamolite oprost od Hrvata – opet ratno bubnjate!

No, iako imaš bezgraničnu političku, medijsku i financijsku potporu vladajućeg detuđmaniziranog Hadezea, protuhrvatskog nam Vučića, Porfirijeve Šešelj Đujićeve SPC, svih mrzitelja “Bljeska” i ” Oluje”, Možemaša i sl. aboliranih neprijatelja Hrvata, samosvjesni, ratno pobjednički hrvatski narod vam više nikad neće dozvoliti obnavljanje ” velike Srbije” u Hrvatskoj. Kao niti veličanje “kokardaša i zvjezdaša” – koljača Hrvata!

Nećete uspjeti opet ponoviti genocid i etničko fašističko čišćenje Hrvata koji ste nam učinili, ne samo 1941., još i više nakon Bleiburga 1945., već ste sve to obnovili i ponovili nad nama, potpuno razoružanim, i 1991.godine.

Nećete opet..

I da, tu si u pravu, baš ja (Sačić) kao i stotine tisuća hrvatskih domoljuba, sličnih meni, vam to (vama velikosrbima) nikad vise nećemo dozvoliti.

Loša povijest se ponavlja samo – budalama, a mi nismo budale, niti nečasno nemoralne, uhljeb potkupljive i izdajničke anacionalno globalističke kukavice !!

Stoga, Pupovče, ne laži, ne sij mržnju, nepovjerenje, ne zazivaj zlo, ne huškaj… ne vraćaj se u ’41., ne zaboravljaj ’91… Normalni Srbi u Hrvatskoj nikad nisu bili, a vjerujemo niti nikad neće biti ” ugroženi”.

Znadeš dobro da su to samo – tebi dobro znani velikosrbi i deklarirani neprijatelji države Hrvatske, te slobodarskog hrvatskog naroda, kojima se ti uporno namećes kao vođa i kolovođa. Opasno se opet igrate protuhrvatskom vatrom, prestani ratno bubnjati, može lose završiti!!!, napisao je Sačić u odgovoru Pupovcu.