SAUDIJCI NUDE LUKI 120 MILIJUNA ZA 3 GODINE! Španjolski mediji: “Odlazi iz Reala!”

Luka Modrić-Foto-twitter

Kako javljaju španjolski mediji Luka Modrić odlazi iz Real Madrida.

– Dramatičan preokret, Luka Modrić će se najvjerojatnije u nedjelju oprostiti od Reala i Santiago Bernabeua, već je javio klubu da namjerava otići. Iz Saudijske Arabije stigla je ponuda koju će hrvatski nogometaš prihvatiti – piše OK Diario.

Navode da je Modriću iz Saudijske Arabije stigla ponuda od 120 milijuna eura za tri sezone, dok mu Real za produljenje jednogodišnjog ugovora nudi 10 milijuna eura.

“Dramatičan preokret! Najvjerojatnije će se Modrić u nedjelju oprostiti od Reala i Santiago Bernabeua na utakmici protiv Bilbaa. Već je javio Realu da namjerava otići. Izgledalo je da će ostati, ali onda su se Saudijci javili s još boljom ponudom nego ranije i promijenio je mišljenje”, piše novinar Pedro Antolinos.

“Čini se da su u Realu odmah nakon te Modrićeve objave krenuli u pregovore s Danijem Ceballosom kako bi barem njega zadržali. Stiže i Jude Bellingham pa će oni popuniti prazninu nastalu Modrićevim odlaskom.”

Bio bi to novi šok za kraljevski klub, prije nekoliko dana Karim Benzema je čelnicima Real Madrida priopćio kako nema namjeru produljiti ugovor, i on je dobio izdašnu ponudu iz Saudijske Arabije.

Madridska Marca najavljuje da bi na današnjem sastanku jedan nogometaš mogao reći da odlazi i da bi to moglo biti veliko iznenađenje, ali ne navodi ime tog igrača.

Podsjetimo, ranije je u Saudijsku Arabiju otišao Cristiano Ronaldo potpisavši najveći ugovor u povijesti nogometa. Dobit će oko 400 milijuna eura za dvije godine. Njegovim putem najvjerojatnije će krenuti i Modrićev suigrač Karim Benzema kojem Saudijci nude isti iznos kao Ronaldu.

Modrić je u Realu od 2012. godine. Godinama je bio jedan od ključnih igrača, ali su mu sada iz madridskog kluba rekli da će sljedeće sezone ako produlji ugovor imati smanjenu minutažu zbog dolaska Bellinghama.