Škorini tužitelji…Uvjeren sam da će ovaj put teško uspjeti…

Nije vrijeme za šutnju, pasivnost i depresiju...Sad ili Bog zna kad ćemo imati drugu priliku!...            

Škorini tužitelji

Unatoč smjenama kadrova na poziciji predsjednika RH; između autentične ljevice SDP-a i lažne desnice HDZ-a, od 2000. do 2019., njihova politika je uvijek bila i ostala antikršćanska i antihrvatska.

Ova činjenica jasno govori da su i sve dosadašnje izborne kampanje u ovom periodu  bile dogovorene od strane globalista sa SDP-om i HDZ-om. U ovim izrežiranim i svađalačkim izbornim kampanjama, gdje je narod  ushićeno iščekivao rezultate namještenih izbornih utakmica, oni bi se u miru i džentlmenski smjenjivali na funkciji predsjednika RH, gdje je postojao dogovor da se ne smjenjuju bitni kadrovi koje je predhodik istalirao na određene pozicije.

Ove smjene na poziciji predsjednika RH ovisile su  o promjenama unutarnjih i vanjskih okolnosti i prosudbi globalista koja opcija će bezbolnije odraditi određenu dionicu u rastakanju kršćanskih, domoljubnih  vrijednosti.

Nakon pojave dr. Miroslava Škore na  političkom nebu kao neovisnog kandidata za predsjednika RH, može se sa sigurnošću reći da ni jedna predsjednička kampanja u posljednjih dvadesetak godina nije bila neizvjesnija.

Ako je suditi po nevjerojatno bijesnoj i koordiniranoj  akciji i reakciji medijskih, obavještajnih paraobavještajnih (…) Škorinih tužitelja na ovu neočekivanu i bogomdanu nadu i priliku koju je dr. Škoro ponudio i koja nudi mogućnost izlaska izovog začaranog kruga dvopartijskog sustava, izgleda da su globalisti i njihove političke marionete ovaj put  u velikom strahu i bezidejnosti glede adekvatnog odgovora na ovu novonastalu i neplaniranu situaciju koja bi itekako mogla otići u neželjenom pravcu.

Ako ove režimske strukture istovremeno i koordinirano ovako žestoko napadaju jednu osobu koristeći se svim mogućim dovitljivostima i manipulativnim sugestivnim tehnikama, kao što napadaju dr.Škoru, onda je to lakmus papir i jasan znak svim domoljubima da se radi o ispravnom i autentičnom demokršćanskom kandidatu.

Škorini tužitelji su za njegovu kompromitaciju i diskreditaciju pred hrvatskim narodom gdje žele ukalkulirati sve tipove i shvaćanja ljudi izabrali dva glavna temelja i pravca svog djelovanja na kojem će razvijati goebbelsove metode propagande protiv Škore.

Prvi pravac djelovanja je da je Škorina supruga srpkinja, što je laž, a i da nije ova medijska sugestija je moralno dno, jer sugerira da treba nekog mrziti  samo zato što se netko ni kriv ni dužan rodio sa pripadnošću određenoj naciji.

Drugi pravac djelovanja je nakana da se Škoro prvenstveno u očima branitelja predstavi kao kukavica i dezerter- kao da su ostali predsjednički kandidati tobože bili istaknuti ratnici, a eto on je pobjegao u SAD, pa je zbog tog vrijedan prezira.

Kao vojnik, ratnik i zapovjednik  odgovorno tvrdim da je u Domovinskom ratu svatko bio važan, tko je na bilo koji način na svojoj razini doprinio pobjedi… Važan je bio onaj tko je donirao hranu i raznu drugu opremu, važna je ona majka, žena i sestra koja je pod križem molila, važni su oni koji su bili boj u diplomaciji pa i oni koji su pjevali domoljubne pjesme .

Škorine pjesme Mata, Ravnica, Sude mi, Svetinja…, jasno govore o njegovom domoljubnom profilu, kao i pjesme mnogih drugih domoljubnih pjevača koje su tješile i jačale duh hrvatskog naroda u ratu i poraću.

Zanemariti ovaj ogromni doprinos domoljubnih glazbenika gdje je ogroman doprinos dao i dr. Škoro je politikantski krajnje licemjerno i nepravedno.

Budući da su sve ove političke karikature (lijeve i desne) poprilično zla napravili u posljednjih dvadesetak godina, logično je da se i narod počne polako buditi, što je dodatno stavilo na muku one koji bi željeli ponovno staviti i ovu izbornu kampanju u nekakve okvire borbe između istinske ljevice (SDP) i lažne desnice (HDZ) te vratiti priču na ustaše i partizane, osipanje glasova i strategiju o biranju od dva zla manjeg zla.

Uvjeren sam da će ovaj put teško uspjeti ovim otrcanim frazama, ponovno obmanuti narod, jer su se procesi razvili i borba oko ustaša i partizana premjestila se na boj  za životne i opće ljudske vrijednosti.

Kada su ove obmane  uspijevale, nije bilo zakona o diskriminaciji koji je okvir za kaos, istambulske konvencije, marakeškog sporazuma, zakona o bračnom partnerstvu i drugih liberalnih zala koja nam kucaju na vrata.

Dragi Hrvati, posebno Vi branitelji, nalazimo se kao narod i država na putu propasti gdje su politički trgovci već ugovorili cijenu našeg ropstva i ropstva naše djece. Nalazimo se u situaciji kad nakon svega, oni koji su nas doveli do ove  gotovo bezizlazne situacije  ponovno traže da im damo povjerenje za daljnji kontinuitet, to jest nastavak razvoja započetih projekata kulture smrti glede nerođene djece, daljnjeg iseljavanja,zaživljavanja istambulske konvencije, marakeškog sporazuma, daljnja marginalizacija branitelja itd.

Upravo ovi koji traže kontinuitet za nastavak dosadašnje antihrvatske  politike u ime dvopartijskog režima, stvorili su  jedan  golemi sustav straha, sustav cenzure i auto cenzure, gdje svatko pazi što će govoriti i sa kim će se družiti, a da Vam to nitko nije rekao. Nalazimo se u zatvoru otvorenog tipa koji ima nevidljive rešetke i sve se ovo odvija pod prividom demokratskih ceremonija.

Tko god se ne ponaša u skladu sa nevidljivim pravilima podliježe sankcijama.

Sve društvene pore premrežene su stranačkim prokazivačima koji su spremni „za vreću mekinja“ prokazivati svoje stranačke i radne kolege i sve druge građane.

I upravo oni koji traže ponovni mandat stvorili su ovu klimu straha u kojoj Hrvati strahuju od svoje vlast i gdje smo počeli  ponovno šaptati kao u bivšem sustavu, što nije nimalo dobro.

Uvjeren sam kad dođe promjena na Pantovčaku, uz Božiju pomoć nastaviti  će se nezaustavljiv proces dolaska suverenističkih snaga na parlamentarnim izborima i dolazak vlasti od koje se neće nitko plašiti niti strepiti od sankcija zbog svojih stavova.

U Domovinskom ratu bio nam je fizički napadnut dom, obitelj i naše svetinje, i tada smo beskompromisno htjeli i znali stati u obranu ovih vrijednosti i uspjeli smo.

I danas naša djeca traže i očekuju od nas da znamo prepoznati novu  strategiju napada na ove iste vrijednosti, koja je puno perfidnija i opasnija nego u Domovinskom ratu i očekuju od nas da budemo pronicljivi i odlučni te da  ih zaštitimo…

Nije vrijeme za šutnju, pasivnost i depresiju.

Ne smijemo postati robovi bezbrojnih manipulativnih tehnika koji upravljaju našim pravom glasa  preko kojeg imamo zakonsku mogućnost da nešto mijenjamo, a koje naši stari na Bleiburgu i drugim povijesnim stratištima nisu imali.

Zato pustimo sad osobne interese i strančarenja i poduprimo kandidaturu dr. Miroslava Škore za Predsjednika RH, njegov program, viziju i duh promjena koje nudi. Možda Škoro nije idealan, i sigurno ima mana, ali sad nemamo boljeg kandidata doli njega, izuzev onih  kandidata (džokeri zovi i pola pola…) kojima su potpise skupile velike stranke.

Pokrenimo se i ne bojmo nikakve mašinerije, kojom nas plaše, jer mašinerija i njezini mehanizmi su bez duha i svijesti, koja čini određene pokrete i radnje, a da tih radnji i pokreta nisu svjesni, za razliku od nas koji imamo volju i svijest te možemo mijenjati stvari nabolje samo ako hoćemo.

Ako sad olako propustimo ovu priliku uskoro bi mogli dodatno ostati bez svog suvereniteta, vojske i policije i biti izloženi hirovima međunarodnih moćnika.

Posebno Vas molim, nemojte dopustiti da vas sablazne, zbune i razočaraju određeni društveni autoriteti koji bi po svom zvanju trebali  na vrijeme upozoriti stado o štetnim travama i vikati sa krovova na ovoliku nepravdu koja se događa, a koji su nažalost postali sablazan priklonivši se uz jakog za list raštike i koriste se autoritetom i pozicijom da vas zbunjuju i usmjeravaju na stranputice krivih mišljenja.

Odmah nakon što pročitate ove moje riječi doći će Vam po stranačkom zadatku vuk u ovčjoj koži, možda u odjelu susjeda ili prijatelja sa nakanom da Vam ukrade ove riječi nade i utjehe. Čuvajte ga se.

Vuka ćete prepoznati tako što će Vam u jednoj ruci donijeti laž (biranje od dva zla manjeg zlo, osipanje glasova, floskule o desnici i ljevici…), a u drugoj iluziju o boljitku bez Boga.

On Vas neće pitati za Vaše mišljenje, osjećaje i stavove jer ne podnosi našu slobodu, on lukavo zavodi i porobljava, on skriva i iskrivljava istinu.

Hrabro naprijed i ne bojmo se onih od kojih će sutra ostati samo prah i ružno sjećanje, ali se itekako bojmo biti neprijatelji Božji i izdajice svoga naroda.

Sad ili Bog zna kad ćemo imati drugu priliku!            

Pero Barbarić – Pepi

Predsjednik Hrvatskog saveza HKDU-Hrast

Brigadir i ratni zapovjednik podstožerne postrojbe GS-HVO-a

PPN  Gavran 2

** Stavovi i mišljenja iznesena u kolumnama i komentarima osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva Braniteljskog portala  već isključivo mišljenje i stavove njihovih autora**