SLAVIČEK O SKIDANJU ZASTAVE U KNINU: “A što reć nego “Ajde bre, fala ti HDZ”

Mario Maks Slaviček, umirovljeni časnik HV-a, osvrnuo se na Facebooku u vrlo oštrom statusu na skidanje zastave u Kninu i puštanje počinitelja da se brane na slobodu.

“A što reć nego “Ajde bre, fala ti HDZ”, započinje Slaviček.

“Kad su srbijanci kroz CKSKJ vladali “ovim prostorima” kako mediji vole zvati Hrvatsku i njezino susjedstvo, individua koja bi skinula državno obilježje i cijela njena familija bila bi na crnoj listi za posao, školovanje i bilo što drugo, bila bi joj oduzeta temeljna građanska prava, putovnica i cijeli život bi bila diskreditirana od sustava ali i od susjeda, suseljana i sugrađana. Zašto jer se petokraku i jugo zastavu moralo, ponavljam moralo poštivati.

U Hrvatskoj nema osjećaja državnosti, već poodavno za to su se pobrinuli drugovi iz komiteta kroz svoje dvoje partijske organizacije u novonastaloj neželjenoj im Hrvatskoj kroz SDP i HDZ i to više i štetnije kroz HDZ gdje je više komunjara prešlo iz CKSKH negoli ih je ostalo u SDP-u.

Mijenjanje datuma dana državnosti, odricanje povijesnih obilježja državnosti, povijesnih pokliča i drugih čimbenika kontinuiteta Hrvatske državnosti a ponajprije koaliranje, kohabitiranje sa neprijateljem Hrvatske države a samim tim i njezinih državnih i državničkih obilježja, dovelo je do toga da si svaka jugoslovenska i srbijanska šuša daje za urinirati i ordinirati kako mu je volja po Hrvatskim obilježjima.

Sjetite se od države putem HDZ-ove ministarke kulture Obuljen uvelike sponzoriranog Olivera Frljića koji svojim djelima zastavu nabija i izvlači iz šupka. A ima takvih umjetnika povelik broj, a taj zakon o “satiri” donio je opet domoljubni točnije srbodupeljubni HDZ gle čuda. I onda me pitaju što mi smeta HDZ i šta imam protiv njega i zašto?!?

AJd što ste se nakrali sjebali i uništili sve čega ste se dotakli pa tako i same države, ajd što ste od*ebali sve hrvatske vrijednosti, svjetonazore i nauk, ajd što od kad ste se izlegli iz orjunaško-komunističkog jajeta zvanog CKSKH ne zamjeram vam toliko, to je jebiga politika “snađi se druže” i “u se na se i poda se” vrednote koje Vas i vaše ponajprije dužnosnike a onda i članstvo tako uče i odgajaju.

Sve to Vam mogu “halalit” što kažu komšije.

No kruva vam posnog to što koalirate sa Sbijancima ne mogu i gotovo. Koaliranjem i podržavanjem na v lasti Srbijance na svim razinama vlasti od općine preko županija do vlade i sabora kroz prevarantski zakon o manjinama, zakon kroz koji financirate neprijatelja države i državnosti, njegove medije, udruge i pojedince kako bi obezvrjeđivali sve što je nama Hrvatima sveto, e to vam ne želim, ne mogu i neću “Halalit”

Nema kazni za HDZ-ovskog koalicijsko-kohabitacijskog partnera u krimenu, nema. On i njegovi mogu pišat, pisat, onanirat pa i pucat iz sveg oružja i oruđa po Hrvatskoj i što mu se dogodi? Ništa. Policija zapiše, Sudac otpiše i medij ne napiše. Pojede vuk magare.

(…)

Prije ovog incidenta državni grb prekrila je pederskom zastavom duginih boja saborska zastupnica i svi u Saboru i Vladi šute. Nitko ni zuc. Nakon toga na dan branitelja grada Zagreba i Dan državnosti na glavnom trgu glavnog grada svih Hrvata mjesto vijorenja Hrvatske zastave opet se vije pogolema pederska duginih boja i nitko ni zuc. Pa koji se onda kukuruz čudite što srbijanska mladež postupa po nauku svojih predaka kad mi ne postupamo po nauku naših Hrvatskih ?

(…)