VIDEO-SLUČAJ ‘STAZIĆ’ DOŠAO DO EUROPE: SDP se može ograditi samo trenutnim isključenjem Nenada Stazića…Hoće li ga MUP I DORH sankcionirati!?

“Hrvatski saborski zastupnik Nenad Stazić poziva na nasilje i mržnju usmjerenu prema Hrvatima zato što su Hrvati, i javno odobrava kazneno djelo genocida, zločina agresije, zločina protiv čovječnosti i ratnog zločina, usmjereno prema pripadnicima hrvatskog naroda zbog njihove vjerske, nacionalne, etničke pripadnosti i podrijetla...

HOĆE LO ODGOVARATI?

Braniteljski portal je prvi objavio sramotan i opasan tekst sa facebooka koji je SDP ov saborski zastupnik Nenad Stazić objavio na svom facebook profilu. Nakon našeg objavljivanja užasavajućeg Stazićevog komentara, Stazića su u saboru žestoko napali i opomenuli da pisanjem takvog užasavajućeg statusa na društvenim mrežama poziva na daljnja ubojstva hrvata.

Ponajprije ga je u hrvatskom Saboru  javno prozvao Hrvoje Zekanović i odmah potom, kad je Stazić za govornicom ustrajao u tom, da je njegov status u redu i da on stoji iza njega, na Stazića se obrušio i sam predsjednik Hrvatskog Sabora Gordan Jandroković sa riječima; sramite se, vi pozivate ljude na ubojstva, što je ponovio u više navrata. Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović prozvala je Stazića zbog njegovog stravičnog statusa na facebooku, javno ga usporedivši sa Aleksandrom Rankovićem.Međutim, na ovaj stravičan Stazićev status nije se oglasio, predsjednik SDP, Premijer ,ministar MUP RH i DORH.

Nije li začuđujuće što se na ovaj nemili Stazićev, javno objavljeni status govora mržnje i gnusnog poziva na linč,nije oglasio i predsjednik Vlade RH Plenković, a svoju reakciju izostavio je i ministar MUP Božinovića, kao i sam predsjednik stranke (SDP) kojoj Stazić pripada, jer u protivnom ostaje za razmišljati je li ovo ta socijal -demokracija koju SDP ovci namjeravaju “provoditi” i promicati u Hrvatskoj na Hrvatima. Također se nije oglasio ni Milorad Pupovac koji uvijek voli naglašavati govor mržnje te isti prijavljivati i objavljivati u nekakvim biltenima. U prilogu Stazićev stravičan status na njegovom facebook profilu.

facebook-Nenad Stazić
ZBOR GARDIJSKIH BRIGADA PROZVAO JANDROKOVIĆA I BERNARDIĆA ZBOG STRAVIČNIH STAZIĆEVIH JAVNIH OBJAVA!

Poslušajte Stazića i predsjednika Sabora Jandrokovića…VIDEO..

Oglasila se i inicijativa Ivo Pilar-u nastavku…

Javni istup putem društvenih mreža hrvatskog saborskog zastupnika SDP-e Nenada Stazića kazneno je djelo prema članku 325 hrvatskoga Kaznenog Zakona, tvrdi građanska inicijativa Ivo Pilar u priopćenju koje u nastavku donosi:

“Hrvatski saborski zastupnik Nenad Stazić poziva na nasilje i mržnju usmjerenu prema Hrvatima zato što su Hrvati, i javno odobrava kazneno djelo genocida, zločina agresije, zločina protiv čovječnosti i ratnog zločina, usmjereno prema pripadnicima hrvatskog naroda zbog njihove vjerske, nacionalne, etničke pripadnosti i podrijetla.

-STRAVIČNA JAVNA OBJAVA STAZIĆA: POZIVAMO HRVATSKE INSTITUCIJE DA TEMELJITO ODRADE SVOJ POSAO!

Da nije zaštićen saborskim imunitetom za ovo nedjelo odgovarao bi kaznom zatvora do tri godine. Jedan istaknuti odvjetnik naglasio je kako je ovo njegovo djelo tim gore jer je pripadnik drugog naroda, koji je kroz povijest u nekoliko navrata izvršio genocid i brutalne ratne zločine nad hrvatskim narodom.

Hrvatski saborski zastupnik Nenad Stazić dosegnuo je dno dna svojom izjavom na svom facebook profilu: „Izgleda da u svibnju 1945. posao nije obavljen temeljito. Kakva šlampavost pobjednika!“

-ŠTO RADE MUP I DORH? Predsjednica usporedila SDPovca Nenada Stazića s Rankovićem: Ovo je najbrutalniji nastavak politike ‘mi ili oni’…FOTO

Hrvatskom saborskom zastupniku Nenadu Staziću, prema njegovoj vlastitoj izjavi, nisu dovoljne stotine tisuća mučki ubijenih nevinih civila, žena, djece, razvojačenih vojnika koji su ubijeni zato što su Hrvati. Hrvatskom saborskom zastupniku Nenadu Staziću, prema njegovoj vlastitoj izjavi, uvid u užas stratišta i jama, poput Hude Jame, u kojima su nađene na stotine djevojačkih pletenica, nisu pobudile tugu i jad, nego ljutnju što tih istih posmrtnih ostataka nevinih Hrvata nije više.

Hrvatski main-stream-mediji šute. SDP šuti. Hrvatski sabor šuti. Pitamo se – bi li izraelski main-stream-mediji, politika i državne institucije šutjele da je izraelski parlamentarni zastupnik njemačke narodnosti Židovima u Izraelu poručio: “Izgleda da nacisti za vrijeme Hitlera posao nisu obavili temeljito. Kakva šlampavost Trećeg Reicha!”?

Vodstvo i članstvo SDP-a upozoravamo kako je jedini način da se ograde od ovakvih fašističkih, nehumanih i protudržavnih izjava trenutno isključenje Nenada Stazića iz SDP-a.
Predsjednika Hrvatskoga sabora i sve zastupnike pozivamo da pokrenu hitnu proceduru skidanja imuniteta Nenadu Staziću kako bi kazneno odgovarao za javni poziv na nasilje i mržnju, i za javno odobravanje kaznenoga djela genocida, zločina agresije, zločina protiv čovječnosti i ratnog zločina, te zbog nanošenja duševne boli i vrijeđanja pripadnika hrvatskoga naroda.
Ovaj dopis šaljemo na sve relevantne institucije u Europi i svijetu”, objavila je ova građanska inicijativa.

T.H.

Comments are closed.