Službena potvrda: Od srčanog udara preminuo zagrebački gradonačelnik Milan Bandić!

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić preminuo je noćas....

Noćas je u 66. godini od posljedica srčanog udara umro gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić

Kako saznajemo, Bandiću je pozlilo u subotu navečer pa je hitno prevezen u KB Sveti duh gdje su ga liječnici bezuspješno pokušali reanimirati i spasiti mu život.

image

Bolnica Sveti Duh
“U dubokoj tuzi obavještavamo sugrađanke i sugrađane, suradnike, prijatelje, zagrebačku i hrvatsku javnost da je iznenada,  danas, 28. veljače u 66. godini života od posljedica srčanog udara preminuo gradonačelnik Grada Zagreba gospodin Milan Bandić”. Živio je za svoj grad, za Zagrepčanke i Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mjestu – priopćeno je noćas iz Grada Zagreba.

“Živio je za svoj grad, za  Zagrepčanke i Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mjestu, za posao koji je s ljubavlju i energijom, unoseći cijeloga sebe – bez ostatka, obavljao 21 godinu. O detaljima, terminu pogreba, održavanju komemorativnog skupa, kao i ostalim informacijama vezanim uz ovu tužnu vijest, javnost ćemo obavijestiti naknadno. Počivao u miru”, objavili su.

Samo prije 9 sati Milan Bandić na svom facebook profilu čestitao je hrvatskom skijašu Filipu Zubčiću na jučerašnjem velikom uspjehu…

Bravo

Filip Zubčić

!

Ne postoje riječi kojima bismo izrazili divljenje koje zaslužuješ. Iz jedne vožnje u drugu pokazuješ što sve čovjek može ostvariti uz veliki trud i upornost.
Želim ti mnogo sreće i uspjeha u sljedećim utrkama koje te, kako si krenuo, vode ravno do tvoga cilja – osvajanja Malog globusa.
Uime Grada Zagreba i osobno upućujem ti najiskrenije čestitke.

Počivao u miru Božjem

D.K.