ŠOK! Organizirao Vučićev skup i pljeskao mu u Glini, a danas je ‘faca’ u Hrvatskoj!

“Na snimci se jasno vidi i Branko Jović, tadašnji predsjednik Srpske radikalne stranke u okupiranoj Glini koji je ovaj skup i organizirao...

Postoje brojni dokazi da ovaj ‘vučić’ ne mijenja ćud, a jedan od najpoznatijih video materijala potvrđuje njegove, svima znane, težnje o velikoj Srbiji i gotovo nevidljivoj Hrvatskoj. Snimka koju je postavila Agencija za istraživanje i dokumentaciju ratnih sukoba, prije nekoliko godina otkrila je sada već svima poznat govor Aleksandra Vučića u okupiranoj Glini. Svi jako dobro znaju da je na tom skupu bio i Vojislav Šešelj, no ono što nam je otkrio Ivica Pandža – Orkan, malo kome je poznato i više je nego šokantno.

ORKAN: Jović je danas pročelnik u Erdutu

“Na snimci se jasno vidi i Branko Jović, tadašnji predsjednik Srpske radikalne stranke u okupiranoj Glini koji je ovaj skup i organizirao. Dostavljam vam zapis gdje se on jasno vidi i najavljuje Šešelja riječima koje glase: “davno sanjani san je ostvaren a čovjek kojeg volimo danas je među nama -pozdravimo četničkog vojvodu dr. Vojislava Šešelja”. Branko Jović danas je pročelnik u općini Erdut u Slavoniji, a ime mu se nalazi na službenoj stranici općine Erdut. Taj isti Jović je  bio na prijemu kod Radovana Karadžića i Momčila Krajišnika na Palama u ratnom sjedištu Vlade Republike Srpske, a za to imam pisane dokaze, odnosno kompletan izvještaj, donosi dnevno.hr.

Evo video zapisa u kojem Branko Jović najavljuje govore Šešelja i Vučića:

I.V.