Srijeda, 29. svibnja 2024.

Ne pitaj što Domovina može učiniti za tebe, nego što ti možeš učiniti za Domovinu

(VIDEO) PONOSNO I ČASNO UZVIKNUO I POPIO OTROV: Slobodan Praljak nije ratni zločinac, s prezirom odbacujem vašu optužbu!

Haaški sud postao je mjesto zločina jer je omogućio da se u sudnicu unese čašica sa otrovom te da se netko, u ovom slučaju častan general Slobodan Praljak popivši otrov -ubije…

Na izricanju presude u Haškom sudu koja je započela jutros oko 10 sati dogodila se šokantna stvar.-Uznemirujući- VIDEO

General Slobodan Praljak je nakon što mu je potvrđena kazna od 20 godina, u sudnici popio nešto iz čašice koju je kako je vidljivo na snimci držao skrivenu u rukama. Njegova obrana rekla je kako je Praljak jutros popio otrov.

Praljkova braniteljica rekla je da je njezin klijent rekao da je jutros popio otrov.

Iako se u snimci Praljak više nije vidio u kadru, u jednom trenutku se čuo kako govori: “To je otrov koji sam popio”.

Sudac je prekinuo izricanje presude i odmah su spuštene zavjese. Praljak je potom odveden iz sudnice. Prisutnima u sudnici rečeno je da nitko ne dira ničiju vodu.

Naime prilikom izricanja užasavajuće presude koja je sablaznila generala Praljka isti je iz čašice popio nepoznatu supstancu za koju je rečeno da je otrov.

Kako je moguće da u međunarodnom haaškom sudu optuženik unese bilo što u sudnicu?

Postavlja se pitanje odgovornosti unutarnje kontrole u samom zatvoru; kako se može dogoditi da jedan optuženik uopće može u sudnicu unijeti bilo što?…

Svi redom u intervjuima za televizijske kuće osuđuju dosadašnji infatilan odnos hrvatske politike koja se po njima doslovce nije brinula o haaškoj šestorci iz BiH.

Hrvatska država nije činila gotovo ništa za BiH šestorku, nakon izricanja oslobađajuće presude hrvatskim generalima Gotovini i Markaču, najčešće su izjave koje se čuju.

Ja, dok sam Bio ministar stalno sam govorio da ovakva kvalifikacija ne može ostati kao UZP kaže bivši ministar pravosuđa Šprlje.

To je sud koji je loš i bolje bi bilo da nikada nije postojao rekao je bivši ministar pravosuđa Orsat Miljenić.

Katastrofa; ovo je Bleibuška presuda Hrvatskom narodu čulo se u Mostaru od hrvatskih intelektualaca.

Ne možemo vjerovati, mi nismo bili nikakvi agresori, samo smo branili svoju zemlju od agresora rekao je predsjednik udruge mostarskih dragovoljaca.

Pljušte i svakojake sramotne i odobravajuće izjave ove Haške sramotne presude generalu Slobodanu Praljku i ostalima.

Kako javlja novinarka Nove Tv Ivana Petrović, očito i sama zgrožena ovakvom potvrđujućom prvostupanjskom stravičnom presudom, zdravstveno stanje generala koji je odvezen u jako kritičnom stanju-Slobodana Praljka je po njenim informacijama, koje je dobila iz samog suda, za sad “stabilno”.

Iz suda je najavljeno da će se suđenje nastaviti te da će se premjestiti u manju sudnicu.

Zdravstveno stanje generala Slobodana Praljka koji je iz čašice za koju nitko ne zna kako je istu unio u sudnicu, popio za sad još nepoznatu supstancu za koju su rekli da je otrov, kako prenosi Nova Tv je jako loše.

Nisam optimistična što se tiče dalnjeg nastavka suđenja jer je sud doslovce odmah dao do znanja da će se potvrditi prvostupanjska haaška presuda BiH šestorci.

Što će se nadalje događati na izricanju presude u Haagu bosansko hercegovačkoj  šestorci najavljeno je da će se čitanje same presude nastaviti čitati danas oko 14, sati.

O svemu uskoro opširnije

Navodno je po zadnjim informacijama general Slobodan praljak Preminuo!?

Sad već službeno priopćenje: General Slobodan Praljak je preminuo u bolnici!

B.P./G.S./A.K.

Najnovije

Radić o raskolu u DP-u: To vi gledate izvana, mi iznutra to ne vidimo tako. Nismo mi stranka pingvina i papagaja

Foto:Screenshot/N1   Zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić bio je gost Novog dana sa Sandrom Križanec. “Ja bih se trebao braniti od apokrifnih optužbi na apokrifan način....

Anušić odgovorio Milanoviću: “To uzrokuje političku nestabilnost”. Otkrio i hoće li mu biti suparnik na predsjedničkim izborima

Foto:Dnevnik Nove TV   O kritikama Zorana Milanovića, vojnim planovima i troškovima, ali i njegovim ambicijama u predsjedničkoj utrci reporterka Dnevnika Nove TV, Ivana Pezo Moskaljov,...

Tužba U ime obitelji: Index osuđen zbog diskriminacije katolika na Županijskom sudu u Zagrebu

Foto:Narod.hr   Županijski sud u Zagrebu presudio je nakon pet godina nepravomoćno da su Index.hr i njegovi novinari Vojislav Mazzocco i Hrvoje Marjanović diskriminirali osobe katoličke...

Biblijska poruka 29.5.2024. i tumačenje fra Tomislava Pervana: Kalež patnje ili opasno sanjarenje o prvim mjestima

Foto:Radiopostaja Mir Međugorje   Mk 10,32-45 Putovali učenici uzlazeći u Jeruzalem. Isus je išao pred njima te bijahu zaprepašteni, a oni koji su išli za njima, prestrašeni. Tada...

Dan OSRH-a i Dan kopnene vojske; Anušić: Nastavljamo graditi vojsku koja će u svakom trenutku biti spremna odgovoriti

Foto:Hrvatska uživo   Dan je Hrvatskih oružanih snaga i Dan kopnene vojske. Obilježava se u povodu 33. obljetnice ustrojavanja Hrvatske vojske. Hrvatska vojska je bila i...