ŠOLA I ŠPANČIĆ u Bujici: Pupovčev spomenik ubojicama Hrvata financirala Plenkovićeva vlada!

Gosti sinoćnje Bujice Z1 televizije bili su istraživač komunističkih zločina u Slavoniji – Pero Šola i bivši gradonačelnik Pakraca, dva puta ranjavani dragovoljac Domovinskog rata i saborski zastupnik – Damir Špančić.

U emisiji se bez cenzure govorilo o zločinima koje je 5. slavonski korpus Titove jugo-komunističke partizanske vojske počinio nad Hrvatima tijekom II. svjetskog rata i u poraću, nakon 1945. godine… U fokusu je bila Španovica koja je doslovce zbrisana s lica zemlje – poput Borićevca i Zrina, ali i logori u kojima su Hrvati mučeni i ubijani, a u jednome od njih kao zloglasni zapovjednik, aktivan je bio i otac bivšeg predsjednika Stipe Mesića – Josip!

Milorad Pupovac, uz potporu Plenkovićeve Vlade i Hrvatskih šuma u ingerenciji ministra Davora Filipovića, ovog je vikenda organizirao performans na Papuku, a virtualni Bakićev spomenik Titovim ubojicama Hrvata, građani će moći vidjeti i u Zagrebu, ispred NSK – zahvaljujući dogovoru SNV-a i Tomislava Tomaševića, kao i u Beogradu, gdje je na vlasti gradonačelnik iz Vučićevog SNS-a…

Milorad Pupovac zavalio je Hrvatskim šumama i Uredu za ljudska prava Plenkovićeve Vlade na potpori u podizanju virtualnog spomenika Vojina Bakića!

Bujica je objavila tko je bio na ‘balu vampira’ kod Pakraca: DEJAN JOVIĆ, IVO GOLDSTEIN, BUDIMIR LONČAR, ANJA ŠIMPRAGA RAŠKOVIĆ…

Bakićev virtualni spomenik “revoluciji i ustanku naroda” podignut je, tvrde sugovornici, na mjestu poratnih egzekucija. Likvidacije su navodno vršene do 46. U okolici su se dogodili partizanski pokolji u selima Boričevac, Zrin i Španovica tijekom rata.