SP vaterpolo: Pobjede Španjolske i Kazahstana

U večernjem dijelu programa na rasporedu su polufinalni dvoboji. Od 20.30 sati igraju Mađarska - Grčka, a od 22 sata Hrvatska - Srbija. Pobjedničke reprezentacije će se u subotu od 20.30 sati boriti za naslov svjetskog prvaka, a poraženi polufinalisti će od 15 sati igrati za brončanu medalju.

FOTO/FAH

Vaterpolisti Španjolske svladali su u četvrtak reprezentaciju Japana sa 13-11 i osvojili deveto mjesto na Svjetskom prvenstvu u vodenim sportovima u Budimpešti, dok je u dvoboju za 11. mjesto Kazahstan nadigrao Brazil sa 9-5.

U četvrtak su na rasporedu i prvi dvoboji za redoslijed od 5. do 8. mjesta, u kojima se sastaju Rusija – Crna Gora i Australija – Italija. Pobjednici će se u subotu boriti za 5. mjesto, a poražene reprezentacije za 7. mjesto.

U večernjem dijelu programa na rasporedu su polufinalni dvoboji. Od 20.30 sati igraju Mađarska – Grčka, a od 22 sata Hrvatska – Srbija. Pobjedničke reprezentacije će se u subotu od 20.30 sati boriti za naslov svjetskog prvaka, a poraženi polufinalisti će od 15 sati igrati za brončanu medalju. H

T.H.