SPORAZUMNI RASKID: PAOLO TRAMEZZANI VIŠE NIJE TRENER HNK HAJDUK! Navijači i simpatizeri Hajduka šokirani…

Hvala gospodinu Tramezzaniju na svemu učinjenom za Klub te mu želimo puno sreće u nastavku karijere...

foto: Robert Matić / hajduk.hr

Paolo Tramezzani od danas više nije trener prve momčadi HNK Hajduk. Sa sada već bivšim trenerom Bijelih je, nakon obavljenog razgovora, dogovoren sporazumni raskid suradnje.

Gospodin Tramezzani preuzeo je prvu momčad u siječnju ove godine, a koja je na kraju sezone osvojila četvrto mjesto i plasman u pretkolo Konferencijske lige. Hajdukovce je vodio u ukupno 24 utakmice, a ostvario je 14 pobjeda, četiri neriješena ishoda te je upisao šest poraza. S njim odlaze i njegovi pomoćnici Attila Malfatti i Valerio Zuddas.

Hvala gospodinu Tramezzaniju na svemu učinjenom za Klub te mu želimo puno sreće u nastavku karijere, objavili su iz Hajduka ne obrazlažući zbog čega je trener Tramezzani otišao.

HNK Hajduk će javnost pravovremeno obavijestiti o novom treneru prve momčadi, poručili su iz HNK Hajduk...

Na facebooku Splitskih bilih razvila se velika debata u kojoj su mnogi ostali u šoku , nagađajući razloge odlaska Talijana.

Nekoliko komentara u nastavku…

Petar Bodlovic

Osim ako Tramezzani nije svojevoljno digao sidro iz samo njemu znanih razloga, ako je odluka prvenstveno Hajdukova, treba nas kandidirat za najretardiraniji klub u povijesti sporta. Tu bismo došli do trofeja instantno. Ovoliko permanentne, bezumne samodestruktivnosti nema nigdi

Marino Dujić

A budala, majko moja mila, pa što fali Tramezzaniju, pogotovo u zadnjih nekoliko utakmica, podiga je razinu igre, naniza pobjede, ne igra više defanzivno, igrači ga vole, izborija je Europu… Totalna glupost…Taman kad pomislin da je Hajduk malo krenija naprid… Neshvatljivo !

Matej Majić

Dode ti covik, sa 7. Mista te dovede u europu, obrana nam je vrhunska bila i raskid ugovora, ma bravo ?Komentirati možete ovdje-https://www.facebook.com/hnkhajduk

D.J.