Sramotna gesta prema ‘beživotnom’ protivniku zasjenila nokaut za pamćenje bivšeg UFC-ovog borca: ‘Ne znam zašto sam to učinio’ (VIDEO)

Cruickshank je na današnjem eventu savršeno high kickom pogodio svog japanskog suparnika, pa mu zatim, onako onesviještenom, pokazao srednji prst...

screenshot

Bivši UFC-ov borac Daron Cruickshank prekinuo je danas niz od dva uzastopna poraza. 32-godišnji Amerikanac brutalnim je nokautom u prvoj rundi zaustavio Shooto prvaka Koshija Matsumotoa, ali puno se više od spektakularnog finiša priča o njegovoj sramotnoj i nesportskoj gesti kojoj su svjedočili svi gledatelji Rizinove priredbe.

Naime, Cruickshank je na današnjem eventu savršeno high kickom pogodio svog japanskog suparnika, pa mu zatim, onako onesviještenom, pokazao srednji prst, donosi fightsite.hr. Ni sam Amerikanac, pravda se, nije svjestan zašto je to učinio, a čak je i na trenutak zbunio komentatore koji su se pitali jesu li možda nešto popustili u uvodu ove borbe.

“Ne znam zašto sam mu pokazao srednji prst na kraju borbe. Sada žalim zbog toga. Imam veliko poštovanje prema svom protivniku, Japancima i cijeloj Rizin organizaciji”, pravdao se Cruickshank na Instagramu nakon nesportskog poteza koji je obilježio njegovu 19. pobjedu u karijeri.

D.J.