DNO DNA-SRAMOTNI PREVARANTI I NA BOŽIĆ! (VIDEO) ‘EVO GA! TKO GA JE NAŠAO? MA DAAJTE!’ Bandiću srpski pop kriomice dodao novčić za sreću, a on se slavodobitno pohvalio da ga je pronašao u pogači!

Sramotno da sramotnije ne može biti...Pogledajte sramotno ponašanje pravoslavnog popa, predstavnika srba i šefa Zagreba...

screenshot

U Sheratonu je u nedjelju povodom pravoslavnog Božića održan tradicionalni prijem u organizaciji Srpskog narodnog vijeća (SNV)…

Svečanosti je prisustvovao dobar dio državnog vrha, predvođen premijerom Andrejom Plenkovićem i Miloradom Pupovcem a među brojnim uzvanicima našao se i kontraverzni gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, u jako vitalnom izdanju.

Tijekom svečanosti izveden je i obred lomljenja kruha. U tom je posebno spravljenoj pogači skriven novčić, tzv. ‘česnica‘, koji onome tko ga nađe donosi sreću i blagostanje cijele godine…Pravoslavni vjernici su željeli pronaći novčić ali je tu na njihovu žalost bio i pop prevarant koji je grozničavo mrvio kruh i pronašao taj novčić, koji je kriomice -da vjernici ne vide, nevjernički i skrivečki iza leđa dodao Pupovcu koji ga je potom dao drugom nevjerniku Bandiću, kako bi se ovaj mogo pred svima pohvaliti i glasno svima reći da je ovo njegova godina. Sramotno da sramotnije ne može biti. Ovim gnusnim činom su zajedno pracoslavni pop, Milorad Pupovac i kontraverzni Milan Bandić, samo pokazali na što su sve spremni i na kakve prevare, pa bio to Božić ili neki običan dan.

Pogledajte sramotno ponašanje pravoslavnog popa, predstavnika srba i šefa Zagreba.

Prevaranti se prepoznaju

Međutim, u ovoj je prigodi obred ponešto izmijenjen. Kako se vidi na snimci koja je objavljena na društvenim mrežama,novčić je kao rudar kopajući po pogači našao pravoslavni svećenik prevarant, koji ga je krišom dao predsjedniku SNV-a Miloradu Popovcu koji ga je, opet tako ‘tajno’ i podlo predao gazdi grada Zagreba Milanu Bandiću, što bi se drugim riječima moglo reći da se prevaranti dobro prepoznaju u svakoj prigodi..

Bandić se, inače danas jako vitalan,  nakon toga pohvalio podlo-‘pronađenim’ novčićem i primio brojne čestitke od istinskih vjernika koji kao i na izborima nemaju pojma kako ih Pupovac i Bandić i ostala politička svita vara… No sad su se gledajući ovu snimku, mnogi mogli uvjeriti na što su sve spremni njihovi popovi prevaranti i njihov predstavnik SDSS u saboru kao i šef Zagreba.

Viknuo je Bandić pred svima: – Evo gaa!, dok ga je netko od vjernika u blizini pitao: – Tko ga je našao? Ma daaajte!

Snimka je pobudila velik interes i izazvala zgražanja i brojne komentare poput onoga da je tim prevarantskim činom prikazan ‘sukus hrvatske politike – pop pronalazi novčić, krišom ga daje Pupovcu, a ovaj ga daje Bandiću. Bandić slavodobitno obznanjuje kako ga je on pronašao i uz cerekanje prima čestitke’, naivnih vjernika koji nemaju pojma da su prevareni.

Pogledajte VIDEO-kako pravoslavni pop, Pupovac i Bandić i na pravoslavni Božić varaju vjernike, sutrašnje glasače.

Lako moguće da će se ovaj pravoslavni pop prevarant, sad lažno opravdavati i pravdati kako to nije njegova ruka, već tko zna čija druga, kao što se svojedobno Mitropolit Porfirije opravdavao u naručenim intervjuima kako on “nije pjevao četničke pjesme”već da je samo zijevao, ali je snimka ostala i uvijek se može pogledati kako Porfirije laže jednako kao i ovaj pop danas, koji je vjernicima ispred nosa uzeo novčić i kriomice ga dogurao do Bandića.

Usput pogledajte kako grlato pjeva Mitropolit Porfirije-četničke pjesme-ali on kaže da nije, jer laž je dio srpskog identiteta i od nacionalne važnosti, kako to kaže srpski “otac domovine” Dobrica Ćosić.

Comments are closed.