SRETAN VAM I BLAGOSLOVLJEN USKRS!

Svim Hrvatima, ljudima dobre volje, a naročito braniteljima i članovima njihovih obitelji, članovima obitelji poginulih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata u ime portala upućujemo najiskreniju čestitku.

U iščekivanju ovog najvećeg kršćanskog blagdana vjere, nade i ponovnog rođenja, s posebnim se poštovanjem i ljubavlju prisjećamo svih hrvatskih branitelja koji su kao žrtvu za svoju Domovinu i slobodu svog naroda položili svoje živote.

Neka nam Kristovo uskrsnuće, kao znamen pobjede nad smrću, objave novog života i pobjede dobra nad zlom, bude nit vodilja na našim životnim putevima, ohrabrenje za dobra djela te nadahnuće da svjedočimo sebe kroz ljubav prema čovjeku i ljubav prema svojoj domovini. Neka nam Kristova žrtva bude trajno ishodište snage i vjere, kako bismo i nadalje mogli spremno odgovoriti na sve izazove, vodeći posebno brigu o potrebitima i najranjivijima među nama.

U nadi da će radost i svjetlost uskrslog Krista obasjati vaše domove i obitelji, svima vam od srca želimo sretan i blagoslovljen Uskrs!