Nedjelja, 26. svibnja 2024.

Ne pitaj što Domovina može učiniti za tebe, nego što ti možeš učiniti za Domovinu

STAV kapetana fenjeraša Čelika: Izbaciti Zrinjski jer nije bosanski patriotski klub!…Skandirali su “Je*** te Bosno, je*** te ja, Hrvatska moja domovina.”

Zbog skandiranja on bi izbacio Zrinjski iz lige…

“Hajde Savez, pokažite jednom mu*a. Juventus je izbačen iz lige, zašto ne bi i Zrinjski koji godinama pi*a po državi u kojoj igra”, napisao je Šišić.

Navijači prvaka BiH Zrinjskog za vrijeme utakmice protiv Slobode koja se odigrala jučer još jednom su pokazali što misle o državi BiH.

Pod Bijelim brijegom za vrijeme utakmice protiv Slobode, navijači Zrinjskog su skandirali “Je*** te Bosno, je*** te ja, Hrvatska moja domovina.” To se dogodilo na dan kada BiH obilježava Dan državnosti.

Ovim činom Ultrasi su pokazali po tko zna koji put nezadovoljstvo položajem svoga naroda unutar Bosne i Hercegovine, države konstitutivnih i ravnopravnih naroda.

Iako je potez donekle upitan, djelomično je razumljiv jer je situacija u kojoj se bh Hrvati već godinama nalaze izuzetno degradirajuća za cijeli hrvatski narod.

Ovaj potez na društvenim mrežama je prokomentirao Aldin Šišić, kapetan Čelika.

On je na svom Facebook profilu, između ostalog, poručio čelnicima NSBiH da izbaci Zrinjski iz lige.

“Hajde Savez, pokažite jednom mu*a. Juventus je izbačen iz lige, zašto ne bi i Zrinjski koji godinama pi*a po državi u kojoj igra”, napisao je Šišić.

A.K.

Najnovije

Bomba iz NATO-a, Stoltenberg uputio apel, mijenjaju se pravila igre: Došlo je vrijeme, Ukrajinci gađajte ciljeve u Rusiji!

Foto:Platforma X   Stoltenberg je to rekao u intervjuu Economistu, nakon što se već dulje vrijeme raspravlja o tome, a Velika Britanija prije mjesec dana Kijevu...

Kažu da je on stvorio Tuđmana, a ne obrnuto: Poruka velikog domoljuba prije nego što je umro

Gojko Šušak u hrvatskoj će povijesti zauvijek ostati upamćen kao jedan od najvećih domoljuba, ratni ministar obrane Republike Hrvatske od 1991. do svoje smrti 1998....

Njegova su se proročanstva ostvarila: Gaddafi je odavno raskrinkao uvrnute vrijednosti Zapada i UN-a

Foto:Wikipedia   Libijski vladar Muammar al-Gaddafi Europi je predvidio upravo ono što se odavno dogodilo. Gaddafi je davno predvidio val useljavanja iz Afrike i sveti rat na...

Vučić uvređen i iznenađen!

Foto:N1   Srpski predsjednik Aleksandar Vučić komentirao je izglasavanje rezolucije o Srebrenici, ali i zastupnike crnogorske vladajuće većine koji su u parlamentarnu proceduru uputili prijedlog rezolucije...

Zašto Hrvati gaze po svojim stratištima?!

Foto:Katolički tjednik   Većina (srednje)europskih država ima muzeje posvećene žrtvama komunističkih zločina. Pa, ipak, kada je Stjepan Bartulica promovirao ideju o osnivanju takvog muzeja u Hrvatskoj,...