ŠTO RADE MUP I DORH? Predsjednica usporedila SDPovca Nenada Stazića s Rankovićem: Ovo je najbrutalniji nastavak politike ‘mi ili oni’…FOTO…

ŠTO ČEKAJU HRVATSKE INSTITUCIJE?...

ŠTO ČEKAJU HRVATSKE INSTITUCIJE?

Zanimljivo je za primijetiti da i predsjednik Sabora Jandroković usred Hrvatskog Sabora viče na Stazića ,nakon što je ovaj na ciničan način istupio za saborsku govornicu i nastavio blatiti sve hrvatsko.Sramite se, vi pozivate ljude na ubijanje, sram vas bilo , nekoliko je puta ponovio predsjednik Sabora Staziću.

Nadalje su svoju ogorčenost stravičnim statusom Stazića na facebooku, izrazile i udruge hrvatskih branitelja, saborski zastupnici i mnogi drugi. Međutim izostala je reakcija Premijera, DORH, MUP RH, ministra Božinovića koji za bezazlenije statuse privodi one koji su status javno objavili. Ovaj užasavajući status Nenada Stazića poziva na ubojstva,prokomentirala je i pravna struka te u svemu vidi elemente kaznenog djela.

Svoju je oštru osudu i reakciju uputila i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović usporedila je SDP-ova saborskog zastupnika Nenada Stazića sa bivšim šefom tajnih službi u Jugoslaviji Aleksandrom Rankovićem i to nakon Stazićevog komentara na Facebooku koji je izazvao oštre osude u javnosti.

STRAVIČNA JAVNA OBJAVA STAZIĆA: POZIVAMO HRVATSKE INSTITUCIJE DA TEMELJITO ODRADE SVOJ POSAO!

”Istup zastupnika Stazića govor je mržnje, zloraba slobode govora i imuniteta. Ako ‘u svibnju 1945. posao nije obavljen temeljito. Kakva šlampavost pobjednika!’, to može značiti samo jedno: nije ubijeno dovoljno ljudi, posebno političkih neistomišljenika”, poručuje predsjednica.

”Kakav je čovjek koji tako nešto može reći? Na preslabu revnost u ubijanju žalio se Aleksandar Ranković 1945., a Nenad Stazić žali se 2018.”, stoji u odgovoru.

facebook

“U kronici izdaje ljudskosti ova izjava sigurno će zauzeti vrlo visoko mjesto. Ovo je najbrutalniji nastavak politike ‘mi ili oni’, koja vodi u jednoumlje, eliminaciju neistomišljenika i podriva same temelje demokracije. Razlike između zločina nema, a oni koji opravdavaju ili zagovaraju zločin, zapravo se ne razlikuju od samih zločinaca”, zaključila je predsjednica.

Ostaje za vidjeti, što će po ovom nemilom događaju i javnom pisanju  SDPovog saborskog  zastupnika Stazića, uraditi mjerodavne institucije i službe. Ovo je dobar primjer da se pokaže kako smo svi pred zakonom isti i jednaki, ili postoje oni jednakiji, kojima je sve dopušteno bez obzira na eventualne posljedice.

G.S.

Comments are closed.