STOPOSTOTNI RATNI INVALID (HRVI)DOBIO POZIV! Nevjerojatno: MORH uopće nema podatke o braniteljima

NEUGODAN PROPUST MORH-a...

Ministarstvo obrane pozvalo je na smotru 100%-tnog vojnog invalida Domovinskog rata. Na tu je sramotu upozorio odvjetnik Pero Kovačević koji se pita, ako MORH nije upoznat s vojnom evidencijom, kako li tek stojimo sa nacionalnom sigurnošću?

“Vjerovali ili ne, Ministarstvo obrane pozvalo je  na vojnu smotru 100% vojnog invalida. Moj prijatelj Dalibor nije mogao vjerovati da su ga kao takvog pozvali na smotru. Kazao mi je da u Ministarstvu obrane nemaju pojma nemaju tko je invalid niti imaju druge podatke. Zvao je Ministarstvo obrane, a službenica mu je kazala da nemaju podatke te da ih imaju u Ministarstvu hrvatskih branitelja, pa zovu sve, donosi dnevno.hr. Sad su na redu časnici, dočasnici i stručno osposobljeni kako bi se mogao napraviti raspored u pričuvne postrojbe”, stoji u statusu Pere Kovačevića koji završava sarkastičnim zaključkom invalida koji je dobio poziv: “Nije valjda da su se podaci “zagubili” u nečijem e-mailu”…

“Zna li ministar Damir Krstičević u kojem je stanju vojna evidencija njegovog ministarstva i kako mu se te činjenice uklapaju u njegovu domovinsku sigurnost?”,pita se Kovačević.

A.K.

Comments are closed.