STRAVIČNA JAVNA OBJAVA STAZIĆA: POZIVAMO HRVATSKE INSTITUCIJE DA TEMELJITO ODRADE SVOJ POSAO!

Na hrvatskim je institucijama je da odrade svoj posao te ustanove, je li saborski zastupnik Stazić uopće sposoban i normalan za obnašanje dužnosti saborskog zastupmika...

Stravičan Stazićev status na facebooku
‘Ako je ovo javno pisanje dozvoljeno saborskom zastupniku onda zaista ne vidim razloga braniti onima koji žele hodati u ustaškim uniformama, da to i čine’… “SDP ga momentalno treba izbaciti iz stranke”, komentirao je potpredsjednik HHO Igor Peternel na facebooku, isječak komentara kojega je napisao Nenad Stazić u raspravi ispod ranijeg dvosmislenog, ali jasnog komentara:

-“Jeste li za to da pri odlasku u Irsku hrvatski branitelji imaju prednost?”.

Kao što je vidljivo sa snimke zaslona Stazićevog statusa na facebooku, Staziću je žao što njegovi ‘pobjednici’ 1945g.nisu ‘bolje i TEMELJITO obavili posao’, kako je napisao Stazić u svom komentaru na facebooku:-

-“Izgleda da u svibnju 1945. posao nije obavljen temeljito. Kakva šlampavost pobjednika!”…

Stoga vas sve pitamo: Ima li u najnovijem komentaru saborskog zastupnika Stazića teških elemenata kaznenog djela? Ima! Zato svi Hrvati trebaju tužiti saborskog zastupnika SDP ea Nenada Stazića.

Nadajući se da će na ovako javno napisane TEŠKE i utužive riječi i rečenice saborskog zastupnika SDP-a Nenada Stazića, svoje reakcije uputiti ne samo hrvatske institucije već i predstavnici velikog broja braniteljskih udruga u RH, ali i hrvatski generali koji se trenutno nalaze na jako važnim državnim funkcijama u RH, kao i predstavnici antifašističkih udruga i svi ostali.

POGLEDAJTE sramotnu poruku SDP-ovca Nenada Stazića koju je javno uputio svim hrvatskim braniteljima!

Naime, Stazić ne preza od jako teškog i utuživog provociranja na facebooku o čemu smo već izvijestili hrvatsku javnost ,već isti ide i veliki korak dalje te u svom javno objavljenom statusu više ne šalje dvosmislene poruke već isključivo cilljane i to misleći na Hrvate, koje je po njemu, kako piše, posao 1945. godine trebalo odraditi  TEMELJITO .

U ovoj Stazićevoj objavi krije se monstruozna i striktno ciljana misao o kojoj se MORAJU pozabaviti hrvatske institucije, koje bi napokon kako treba, počele raditi svoj posao.

“KAD SE BOJE BRANITELJSKE UDRUGE” Ivana Brkljačić odbrusila Staziću na napade na branitelje: ‘Da vas bira narod, a ne šefovi stranke, takvi kao vi nikad ne bi bili u Saboru’…VIDEO…

Možemo li ovo nazvati ‘govorom mržnje’ prema vlastitom Hrvatskom narodu? Zar je moguće da u jednoj demokratskoj zemlji u Saboru sjedi zastupnik, koji žali što 1945 g. ‘nije pobijeno više hrvata’!? Svi dobro znamo što se dogodilo sa Hrvatima u svibnju 45-te. A to jako dobro zna i Nenad Stazić kojega svi hrvati redom TREBAJU tužiti za ovakav užasavajući javni govor.

“Ako je ovo dozvoljeno saborskom zastupniku, onda zaista ne vidim razloga braniti onima koji žele hodati u ustaškim uniformama, da to i čine!”, komentirao je Stazićeve riječi i Igor Peternel, potpredsjednik Hrvatskog helsinškog odbora.

Što se događa sa saborskim zastupnikom Stazićem i otkud mu ovolika navala mržnje i želja koju sad već javno objavljuje; da mu je žao što njegovi pobjednici 1945. nisu posao obavili TEMELJITO, zasigurno misleći na ogroman broj Hrvata likvidiranih od strane komunista, želje koja se na svu sreću Hrvatske i Hrvata, Staziću i njemu sličnima nije ostvarila, to moraju ustanoviti hrvatske institucije.

TKO DRŽI MONOPOL NAD HRVATSKIM BRANITELJIMA ili, J**i se Staziću!…

Na hrvatskim je institucijama je da odrade svoj posao te ustanove, je li saborski zastupnik Stazić uopće sposoban i normalan za obnašanje dužnosti saborskog zastupmika, a da ne govorimo o još nekim vitalnim dužnostima koje kao član sačinjava ovaj, po svemu sudeći, opasan čovjek koji širi žestoku mržnju ali i želju koja mu se na sreću Hrvatske i Hrvata nije ostvarila.

Braniteljski portal

Comments are closed.