Stravična nesreća: “Ja sam stao, a on nije. Udario je u njih i u trenu se pretvorio u buktinju…VIDEO…

Bio sam jučer na mjestu nesreće i sad sam kod obitelji. Još uvijek se ne zna zbog čega je točno došlo do te strašne nesreće. Njegovo tijelo ide na obdukciju, a cisterna će se tehnički pregledati...video...

screenshot/Cisterna u plamenu

Ne znam što mu je bilo. Vozio sam iza njega, očito je bilo da je vidio kolonu jer je, kao i ja, uključio četiri žmigavca i počeo se zaustavljati. Ja sam se zaustavio, a on nije. Udario je u prikolicu koja je bila ispred njega i u trenu se zapalio, ispričao je svjedok slovenskim Primorskim novicama zadnje trenutke života 38-godišnjeg hrvatskog vozača koji je poginuo u utorak ujutro u stravičnoj nesreći na slovenskoj autocesti.

Kako doznaje Dnevnik.hr, vozač cisterne imao je više od deset godina iskustva kao vozač kamiona, no cisternu je počeo voziti tek prije mjesec dana.

– Bio sam jučer na mjestu nesreće i sad sam kod obitelji. Još uvijek se ne zna zbog čega je točno došlo do te strašne nesreće. Njegovo tijelo ide na obdukciju, a cisterna će se tehnički pregledati – kazao je za Dnevnik.hr direktor i vlasnik tvrtke Invictus iz Čazme, u kojoj je poginuli vozač bio zaposlen. Smatra da je za nesreću kriv splet nesretnih okolnosti.

I.V.