SUVERENISTI I MOST: “VOJSKU NA GRANICE!”

S obzirom na sve veći priljev ilegalnih migranata u Republiku Hrvatsku, koji rezultira i sve češćim incidentima, krajnje je vrijeme da se povuku radikalni potezi kako bi se zaštitile hrvatske granice ali i sama sigurnost hrvatskih građana u pograničnim područjima.

Ovaj najnoviji incident s ilegalnim migrantima i pucanjem istih po hrvatskoj policiji samo pokazuje da se bez radikalnih mjera problem ilegalnih migranata neće riješi ti ili bar umanjiti.

Hrvatska mora kako bi zaštitila svoje granice, ujedno i vanjske granice Europske unije pod hitno na granice s BiH i Srbijom poslati vojsku ali i krenuti postavljati zaštitne žice, jer je to očigledno jedini način zaštite od sve učestalijih upada migranata na hrvatski teritorij, stoji u propćenju kluba zastupnika Hrvatskih suverenista.

O situaciji se oglasio i Most, koji također traži slanje vojske na granice.

“Vojsku na granice! Dosta je politika koje podržavaju ilegalne, masovne migracije! Što na oružani napad na hrvatsku policiju kažu migrantoljupci iz Možemo i mlitavci iz HDZ-a na daljinski iz Bruxellesa? Vrijeme je za politiku koja beskompromisno štiti sigurnost građana!” kažu iz Mosta.