Svim srcem uz Petrinju! Hrvatski rukometaši u Egiptu razvili Hrvatsku zastavu potpore

Hrvatski rukometni reprezentativci objavili su fotografiju s  hrvatskom zastavom u rukama  i natpisom “Zato što svoje volim” “Petrinja”, a na twittreru su objavili “Svim srcem za Banovinu”…

Ćupiće je dao izjavu za jednu tv da su to uradili da ljudi na potresom uništenom prostoru Banovine znaju da igraju za njih te da im barem na dva sata ublaže tugu.

Prvu utakmicu Hrvatska igra u petak 15. siječnja u 18 sati. Preostale dvije utakmice u skupini također su na rasporedu od 18 sati, protiv Angole 17. siječnja te protiv Katara 19. siječnja.

Hrvatska se u drugom krugu natjecanja križa sa skupinom D u kojoj su aktualni svjetski prvaci Danci te reprezentacije Argentine, Bahreina i Konga. Najbolje dvije reprezentacije iz drugog kruga prolaze u četvrtfinale.

Naši rukometaši su imali i vojnu pratnju do hotela, a sve je to zabilježio na društvenim mrežama Damir Kajba, fizioterapeut reprezentacije. Otkrio je i kako izgleda smještaj, a reprezentativci su danas ujutro stavili hrvatsku zastavu na hotel uz poruku podrške potresom srušenoj Petrinji…

D.J.