THOMPSONOV MANAGEMENT: “Ne nasjedajte na prevaru! Nemamo veze s ljudima koji skupljaju novac za operaciju srca!”

facebook

Hrvatskoj je javnosti poznato da sin popularnog pjevača Marka Perkovića Thompsona ima zdravstvenih problema već dulje vrijeme, a na Facebooku je osvanula stranica “Donacija za operaciju srca” koja poziva korisnike spomenute društvene mreže da doniraju određenu svotu novca kako bi pomogli pri operaciji srca 17-godišnjeg Ante Perkovića.

Prema riječima Thompsonovog menadžera stranica je “lažna”.

– Mi nemamo nikakve veze s tom stranicom. Netko se očito igra – objasnio je za Jutarnji list Denis Pletikosa, menadžer slavnog pjevača koji se ogradio od sporne Facebook grupe i naglasio da “Thompson, a ni on, nemaju veze s tim”. Nadalje, Thomsponov je menadžer izjavio kako je ovo prvi put da se susreće s nečim sličnim, odnosno, krađom identiteta i pokušajem prevare s ciljem da se skupi novac.

Riječ je o prevari. Naime, stranica ove humanitarne akcije ne sadrži opis, a naslovna fotografija je starija fotografija Thompsona i sina vrlo niske rezolucije.

Inače, Ante Mihael Perković početkom srpnja prošle godine završio je u bolnici zbog zatajenja srca. Podsjetimo, zbog zdravstvenog stanja sina, Thompson je otkazao sve nadolazeće koncerte, a od tada nije komentirao njegovo zdravstveno stanje.