Todorić u novom blogu: “Evo tko je i kako prijetio”

Dodaje da su to samo neke od "silne količine prijetnji i pritisaka" i kako je "nezgodna stvar je što se mailovi i SMS-ovi ne mogu izbrisati…"...

foto/fah

Pod naslovom “Evo tko je i kako prijetio”, Ivica Todorić u svom najnovijem blogu u četvrtak uvečer naveo je kako će o prijetnjama i pritisku na njega i njegov obitelj da potpišu aktivaciju Lex Agrokor, detaljno govoriti u okviru postupaka koje priprema, ali da radi interesa javnosti, objavljuje nekoliko drastičnih detalja.

Todorić je ustvrdio kako mu je “Martina Dalić prijetila u kasnim noćnim satima” te kako mu je “Dalić u više navrata, a zadnji puta u velikom intervjuu Jutarnjem listu, tvrdila kako je Lex Agrokor bio zadnja opcija i da bi joj bilo puno draže da je Uprava sama našla rješenje”.

“Međutim, na dan 28. ožujka, nakon što je Agrokor ulagao ogromne napore za Stand Still, koji je na kraju i većina Agrokorovih banaka potpisala, Martina Dalić šalje članu Uprave Agrokora prijeteći mail, u 2,30 sata u noći, u kojem prijeti uhićenjima ukoliko se Lex ne potpiše. Neka demantira, ako se usudi”, navodi Todorić.

Ivica Todorić nadalje tvrdi da su bile “prijetnje Martine Dalić Anti Todoriću na sastanku s Antoniom Alvarezom”.

“Na sastanku u Vladi RH, gdje su se susreli Antonio Alvarez, Ante Todorić i Martina Dalić, Martina Dalić prijetila je Anti Todoriću uhićenjem njega i čitave obitelji ukoliko ne potpišu Lex Agrokor”, naveo je.

Posljednje što Todorić tvrdi na svome blogu su “prijetnje Ante Ramljaka SMS-om”.

“Ante Ramljak šalje SMS-om prijetnju članu Uprave Agrokora na dan 25.03. SMS je poslan nakon što je Ramljak (nije jasno u kojoj funkciji, tada nema ni Lexa, ali Ramljak tada intenzivno pregovara s raznim dionicima kao predstavnik Vlade) saznao za Agrokorove razgovore o Stand Stillu. U bijesnom SMS-u tvrdi da prekida svu komunikaciju i da će svi koji su u to uključeni odgovarati”, navodi Ivica Todorić.

Dodaje da su to samo neke od “silne količine prijetnji i pritisaka” i kako je “nezgodna stvar je što se mailovi i SMS-ovi ne mogu izbrisati…”H

G.S.