TRAGEDIJA KOD DUBROVNIKA Poginuo povratnik iz SAD-a, lani mu je na istoj cesti poginula supruga…FOTO…

Kaloszi je inače bio privatni investitor, povratnik iz SAD-a...

Foto: Dubrovački dnevnik

UTROS oko 8:30 sati na Jadranskoj magistrali u mjestu Vrbica došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je poginuo stariji muškarac.

Prema riječima očevidaca, sudarili su se kamion i osobno vozilo kabrio Fiat dubrovačkih registarskih oznaka.

Dubrovački dnevnik neslužbeno doznaje da je poginuli muškarac Mijo Kaloszi, stanovnik Zatona.

Kaloszi je inače bio privatni investitor, povratnik iz SAD-a. Prošle godine dogodila mu se teška obiteljska tragedija. Njegova supruga točno prije godinu i deset dana poginula je također u prometnoj nesreći u 89. godini. Nesreća se dogodila na magistrali između Dubca i Grada gdje je vozačica izgubila nadzor nad vozilom i probila zaštitnu ogradu. Hitno je prevezena u OB Dubrovnik, a stanje joj se naglo pogoršalo te je preminula.

O svemu se oglasila i policija…

“Do prometne nesreće je došlo kada je 89-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se u pravcu Dubrovnika, iz još neutvrđenih razloga, prešao na suprotnu kolničku traku i udario u teretno vozilo splitskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 40-godišnjak. Vozač osobnog vozila je smrtno stradao na mjestu događaja. Promet na tom dijelu magistrale je, za vrijeme trajanja očevida kojim je rukovodio zamjenik državnog odvjetnika, bio u potpunosti ili djelomično zatvoren do 11.10 sati kada je normaliziran”, priopćili su iz policije.

Foto: Dubrovački dnevnik

I.V.