Trojica stranaca pobjegla iz policijske postaje u Županji, policajac je zapucao…građani uznemireni…

Policajac na ulici pucao u zrak, trojica stranaca svejedno pobjegla...

Ilustracija: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL (nije fotografija događaja iz teksta"

Policija intenzivno traga za trojicom stranaca su u ponedjeljak pobjegli iz Policijske postaje Županja, javlja Glas Slavonije

Pišu kako je građane Županje u Osječkoj ulici uznemirio je i uplašio hitac iz vatrenog oružja koji je oko podneva odjeknuo inače mirnim naseljem. Da se nešto ozbiljno događa, zaključili su kada su ispred svojih kuća ugledali policajce u potjeri.

Policajac na ulici pucao u zrak, trojica stranaca svejedno pobjegla

Građane je dodatno uznemirila spoznaja da je u tijeku potjera za bjeguncima koji su viđeni u njihovoj ulici, a tko su i o čemu se radi nisu uspjeli doznati. Informaciju je Glasu Slavonije e u ponedjeljak predvečer potvrdio glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović.

“Policijski službenik PU vukovarsko-srijemske je oko podneva u Osječkoj ulici u Županji u zrak ispalio hitac upozorenja kako bi upozorio i spriječio u daljnjem bijegu trojicu muškaraca koji su u tom trenutku bježali iz službenih prostorija policije. Policijski je službenik izdao zapovijed osobama da se zaustave, na što su se one oglušile. Potom ih je upozorio da će uporabiti vatreno oružje ako nastave bježati, ali su oni i nakon upozorenja nastavili bježati zbog čega je policijski službenik ispalio hitce u zrak”, pojasnio je.

Dodao je da tijekom tog događaja nitko nije ozlijeđen. Zamoljen za detaljnije pojašnjenje ovog nesvakidašnjeg događaja, samo je kratko kazao da je riječ o stranicima koji su bili u prostorijama PP u Županji, nisu u pitanju Sirijci, kako se počelo špekulirati među građanima, i da je to sve što za sada može reći.

D.K.

Comments are closed.