U Vukovaru se potukle dvije hrvatske navijačke skupine: Dva dječaka teško ozlijeđena

Ilustracija

”Policijska uprava vukovarsko-srijemska je sinoć 6. siječnja 2024. godine zaprimila dojavu da je u Vukovaru, Ulica Josipa Jurja Strossmayera, oko 22,25 sati, došlo do sukoba između nekoliko osoba. Brzo je angažirana hitna medicinska pomoć i u tijeku je provođenje kriminalističkog istraživanja kako bi utvrdili sve činjenice tog događaja”, objavila je policija.

Policija je stigla brzo u Ulicu Josipa Juraja Strossmayera nakon dojave U masovnoj tučnjavi sudjelovalo je dvadesetak osoba. Kako prenosi portal 24 sata, radi se o pripadnicima dvije hrvatske navijačke skupine.

Teško su ozlijeđena dva dječaka, koje su zbog težina ozljede morali prebaciti u KBC Osijek. Jedan od njih ima frakturu lubanje i lica.
” Zaprimili smo trojicu maloljetnika, 2008. i 2009. godište. Oni su na odjelu dječje kirurgije. Dvojica su hospitalizirana, a treći s lakšim tjelesnim ozljedama je otpušten. Od dvojice koja su ostala u bolnici, jedan ima teže tjelesne ozljede, frakturu lubanje i kosti lica, a drugi ima lakše tjelesne ozljede kao što su kontuzije glave, trbuha i prsnog koša”, rekao je liječnik iz KBC-a Osijek.