U znak potpore hrvatskom branitelju Miši Hrastovu na karlovačkom Koranskom mostu je održana bakljada. Uz Hrastova je cijela Hrvatska!

Uz Hrastova je cijela Hrvatska!...

U znak potpore hrvatskom branitelju Miši Hrastovu na karlovačkom Koranskom mostu večeras je održana bakljada u znak potpore čovjeku kojega je država osudila samo zato što se borio protiv srpske agresije i agresora koji je stigao iz Srbije da bi ubijao Hrvate, rušio i palio sve što je Hrvatsko… 

Jako suspektna osuda hrvatskog branitelja Hrastova koji je branio Karlovac od srpske najezde u nekoliko se puta poništavala, da bi se ponovo vraćala i na kraju, kako to obično bude kad je u pitanju hrvatski branitelj, Hrastov je odlukom “hrvatskog suda” spremljen u zatvor na izdržavanje zatvorske kazne zbog, navodnog ubojstva nekoliko srpskih agresorskih vojnika koji su se “sasvim slučajno” te 1991 godine našli kao srpski rezervisti na području Karlovca. Zapravo je Srbima i bila zamisao da se pokušajem ostvarivanja svojih “vekovnih” težnji” velike srbije, upravo agresijom uvuku i pokore Grad Karlovac jer je njihova monstruozna zamisao projekta SANU i uspostave velike srbije zemljovidno upravo odgovarala povlačenju granice te njihove zamišljene tvorevine “Karlovac, Karlobag, Virovitica” o kpjoj sanjaju i dan danas, nakon što su upravo zahvaljujući hrvatskim braniteljima poput Miše Hrastova i svih koji su stavili život na raspolaganje za obranu od tih srpskih monstruma napokon izgubili nametnuti rat Hrvatskoj i na kraju stjerani u srpski pašaluk odakle su i došli.

Veliki broj mladih je stao uz hrvatskog branitelja Mišu Hrastova te mimohodom do Koranskog mosta  i bakljadom pokazali da se ne mogu nikako složiti sa tim da se sudi hrvatskim braniteljima samo zato što su branili i obranili svoja ognjišta.

Ne bi ni nas bilo da nije bilo ovakvih branitelja kao što je Mišo Hrastov rekli su mnogi sudionici bakljade i potpore koja će se uskoro proširiti na cijelu Hrvatsku, kažu.Koliko godina treba njemu i njegovoj obitelji osudjivanja i neznan cega a da nam nije Hrastova nigdje nas ne bi bilo ni generacije 70 ni 80-ih zapamtite to, navode ogorčeno…

Skandiranjem i bakljadom dali veliku potporu koja će se proširiti na cijelu Hrvatsku

Baklje su gorjele kao potpora Hrastovu nakon što je ovog tjedna objavljeno kako je od hrvatske države, koje li slučajnosti,  za Uskrs dobio “čestitku” prema kojoj im mora vratiti 2,4 milijuna kuna, o čemu možete više čitati ovdje.

Bakljadu su zapalili navijačike skupine  Gademzi i BBB.

Zahtjev je od prošlog petka, a prije njega Hrastov je dobio još jedan, pravomoćan, na iznos od 2,7 milijuna kuna. Ukupna odšteta koju bi država mogla tražiti od Hrastova kao refundaciju novaca kojeg su isplatili obiteljima u obrani Karlovca stradalih srpskih rezervista na Koranskom mostu iznosi vrtoglavih 11,6 milijuna kuna.

Valja napomenuti da je do sada Hrvatska agresorima iz Srbije isplatila milijunske iznose dok Srbija Hrvatskoj i masakriranim i likvidiranim članovima obitelji hrvatskih branitelja nije isplatila ni jednu lipu. Strašna je sama spoznaja da država Hrvatska koja je napadnuta na svom teritoriju a koja je pretrpjela ogromne ratne štete, ogromne žrtve na monstruozne načine pobijenih Hrvata, djece, branitelja, starijih i nemoćnih, ranjenika, zatočenika srpskih koncentracijskih logora, nije od Srbije dobila nikakvu novčanu naknadu niti ispriku. Da bi stvar bila još gora i nikom razumljiva, hrvatski političari “preskaču” najslavniji dio hrvatske povijesti, stvaranja nezavisne , slobodne i demokratske države u obrambenom domovinskom ratu i sjede zajedno sa Srbima u EU u istoj stranci te se kao takovi zalažu za što brži ulazak Srbije u EU. U hrvatskom državnom saboru predstavnici SDSS javno optuže vukovarskog branitelja za ubojstva koja on zasigurno nije počinio i samo hladno napuste sabornicu dok im taj isti branitelj i logoraš koji je u srbijanskim koncentracijskoim logorima proveo 520 stravičnih dana sa zebnjom mora pred cjelokupnom hrvatskom javnošću objašnjavati da su upravo SDSS-ovci ti koji šire laži i truju ionako već mnogim idiotizmima zatrovanu Hrvatsku. I naravno, toga u Srbiji nema ni na pomolu, jer Srbija ne dozvoljava Hrvatima iz Vojvodine niti da dišu a ne da im sjede u srpskom parlamentu i drže hrvatske prodike. Zato je Hrvatska politika pala na nekoliko ispita i grčevito se još uvijek drži krivih puteva na koje su ih naveli Brisel SDSS, i ostala klika, jer su uvidjeli da politička garnitura koja vodi Hrvatsku nije čvrstih državotvornih stavova i ne štiti svoje hrvatstvo kao što Srbi štite srpstvo i laž i ne stoji iza svojih heroja onako kako to rade sve normalne države svijeta koje drže do sebe i svojih ljudi i nacionalnih interesa.

M.M.Viribus unitis

 Vezane vijesti;

Presuda stigla pred Uskrs: Hrvatska od Miše Hrastova traži 2,46 mil. kuna kao odštetu poginulom Srbinu