Ubijen Ivan Mate Blažević (23), osuđen za napad na Brunu Marića…

U Stobreču se sinoć slavio dan mjesta, blagdan svetog Lovre. Nastupao je Mate Bulić, a mladić je napadnut nožem u blizini ugostiteljskog objekta pokraj teniskih terena u Stobreču....

ubojstvo u stobreču
ubojstvo u stobreču

Dvadeset i trogodišnji mladić podlegao je ozljedama u splitskoj bolnici nakon što je u noći na petak u Stobreču uboden nožem u prsa, doznaje se od splitske policije.

Mladić je po policijskim podacima oko 4,15 sati u ulici Put Svetog Lovre u Stobreču zadobio ubodnu ranu u predio prsišta od koje je umro u bolnici.

Po pisanju lokalnih medija žrtva je 23-godišnji Ivan Mate Blažević koji je nedavno nepravomoćno osuđen zbog sudjelovanja u napadu na nogometnog suca Bruna Marića.

Uboden je nožem u prsa. Vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen je u splitski KBC, međutim od posljedica ranjavanja je preminuo.

U Stobreču se sinoć slavio dan mjesta, blagdan svetog Lovre. Nastupao je Mate Bulić, a mladić je napadnut nožem u blizini ugostiteljskog objekta pokraj teniskih terena u Stobreču.

Nitko još nije priveden, ali neslužbeno doznajemo kako policija zna identitet napadača. Navodno je riječ o 24-godišnjaku. U sukobu koji je završio tragedijom sudjelovalo je više mladića. Obavlja se očevid na mjestu tragedije, donosi večernji list..

I.V.