Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91.:.. Thompsonu dodjeljujemo veliku zlatnu plaketu

U prigodom programu među ostalim će govoriti: akademik Josip Pečarić, publicisti Mladen Pavković i Mate Kovačević, predsjednik HVIDR-e Grada Zagreba Ante Tandara, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja „Zagrebački velesajam“ Željko Baća i drugi...

Plaketa Thompsonu

Hrvatskom branitelju, skladatelju, tekstopiscu i pjevaču Marku Perkoviću Thompsonu, u petak, 8. rujna, na Malu Gospu, u dvorani HVIDR-e Grada Zagreba, Slovenska 21, u 19 sati, bit će dodijeljena „Velika zlatna plaketa“, za sve što je učinio za dobrobit slobodne, samostalne i neovisne hrvatske države, i što je bio među prvim hrvatskim dragovoljcima Domovinskog rata.

U prigodom programu među ostalim će govoriti: akademik Josip Pečarić, publicisti Mladen Pavković i Mate Kovačević, predsjednik HVIDR-e Grada Zagreba Ante Tandara, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja „Zagrebački velesajam“ Željko Baća i drugi.

Priznanje, koje tradicionalno dodjeljuje Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.), u suradnji s drugim Udrugama proizašlim iz Domovinskog rata, Marku Perkoviću Thompsonu svečano će zajednički uručiti dramska umjetnica Anja Šovagović – Despot i predsjednik Udruge HBDR91. Mladen Pavković.

T.H.

 

Comments are closed.