UDRUGA “MI HRVATI” APELIRA NA MODRIĆA: “LUKA OSTANI!”

Luka Modrić-Foto-twitter

Luki Modriću su iz udruge “Mi Hrvati” na službenom Facebook profilu posvetili video s porukom da ostane u reprezentaciji. Čitava javnost nestrpljivo čeka vijesti o reprezentativnoj budućnosti legendarnog kapetana.

Navijačka udruga “Mi Hrvati” s posebnim je entuzijazmom i energijom pratila završne utakmice Lige prvaka. Hrvatski navijači su u Rotterdamu dva puta napunili stadion i sa 25 tisuća, odnosno 35 tisuća gledatelja u finalu stvorili atmosferu koja je bila sličnija Zagrebu, nego Rotterdamu. Bilo je to jedno od najvećih gostovanja Hrvatske.

Posebnu pozornost navijača je dobio Luka Modrić. Vijest o njegovom ostanku u reprezentaciji i dalje se nestrpljivo čeka, a mnogi se nadaju da ćemo legendarnog kapetana u kockastom dresu gledati na Europskom prvenstvu koje se sljedeće godine igra u Njemačkoj.

Tim su povodom Luki Modriću iz udruge “Mi Hrvati” na službenom Facebook profilu posvetili video s porukom da ostane u reprezentaciji. Riječ je o kompilaciji prizora navijača koji srčano podupiru reprezentaciju na dvjema utakmicama Final Four faze Lige nacija.

Mnogi su u komentarima stali iza poruke udruge. “Čeka te još Euro na domaćem terenu u Njemačkoj….Ostani tu snove čuvaj samo za nju jer nije to obična tkanina, srce mi ko najveća planina….Mi sanjamo još jedan šampionski doček našeg kapetana Modrića Luke i hrabrih vatrenih”, napisali su pa dodali:

“Kapetane ostani tu! Nije to obična zastava. Sanjamo baklju u tvojoj ruci i medalju oko vrata….” Odali su mu i priznanje zbog svega što je već učinio: “Za sve do sada ti HVALA!”