UHIĆENI ORGANIZATORI BRUTALNE LIKVIDACIJE U OMIŠU Otkriveno i tko je Fistaniću ispalio šest metaka u glavu

Jedan, 47-godišnjak, uhićen je u Šibeniku, a 34-godišnjak i 46-godišnjak su uhićeni na području Omiša...

Trojicu muškaraca uhitila je u četvrtak ujutro policija na području Šibenika i Omiša zbog sumnje da su 9. studenoga sudjelovali u ubojstvu 38-godišnjeg Karmelina Fistanića u Omišu, kada mu je ubojica, dok je s djevojkom sjedio u automobilu, prišao motociklom i kroz prozor mu ispalio više hitaca u glavu…

Glasnogovornica MUP-a Marina Mandić izvijestila je da su pripadnici interventne specijalne i kriminalističke policije oko 7 sati ujutro u koordiniranoj akciji uhitili trojicu hrvatskih državljana koji se dovode u vezu s ubojstvom 38-godišnjaka, koje je počinjeno u Omišu.

Jedan, 47-godišnjak, uhićen je u Šibeniku, a 34-godišnjak i 46-godišnjak su uhićeni na području Omiša.

Naime, 9. studenoga je na Jadranskoj magistrali u Omišu ubijen 38-godišnji Karmelin Fistanić dok je sjedio u parkiranim vozilu sa svojom djevojkom, kada mu je nepoznati motociklist u glavu ispalio više hitaca .

Slobodna Dalmacija neslužbeno navodi kako su u Omišu uhićeni Jerko Pirić, za kojeg se smatra da je naručio ubojstvo Fistanića koji je bio njegov bivši poslovni partner, te Vlado Zolota koji je navodno pomogao organizirati likvidaciju.

Piše i da je policija uspjela doći do informacija koje su ih dovele do odbačenog skutera za kojeg je utvrđeno da je u kolovozu ukraden u Splitu, a na kojemu su vještačenjem navodno pronađeni tragovi DNK ubijenog Fistanića.H

D.K.