UREDNIŠTVO: Ljubimo Te, Isuse, za one koji Te mrze! Mnogi danas zaboraviše krv i tijelo Kristovo ,kao što zaboraviše i krv i živote hrvatskih branitelja koji stvoriše ovu državu!

Mnogi danas ,zaboraviše krv i tijelo Kristovo ,kao što zaboraviše i krv i živote onih koji stvoriše ovu državu...Sa sve većim vremenskim odmakom ,od obrabenog domovinskog rata,a Bogu hvala- vrijeme je sudac ,sve je jasnije da su mnogi naši suborci krunicu i raspelo nosili oko vrata kao modni dodatak...

tijelovo_branitelji_ovcara-braniteljski-portal-hr_jpg

A sada, Kralju Ljubavi, primi zadnju molitvu Tvojih vjernih: U prisutnosti neokaljane Kraljice i Anđela, koji Te slave, u prisutnosti neba i nezahvalne zemlje, mi Te, Isuse, priznajemo jedinim Gospodarom i Učiteljem, jedinim izvorom svake vlasti, svake kreposti, svake pravednosti, svake ljepote… 

I zato u duhu svečane zadovoljštine, mi Ti potvrđujemo, da ne priznajemo nikakvog društvenog poretka bez Boga: 
Temelj društvenog poretka Ti si Isuse! 

Ne priznajemo tlapnje prosvjete bez Boga: 
Bitnost svake prosvjete, Ti si Isuse! 

Ne priznajemo nikakve vrline pravednosti bez Boga: 
Potpuna pravednost, Ti si Isuse! 

Ne priznajemo prava bez Boga: 
Izvor prava, Ti si Isuse! Ne priznajemo slobode bez Boga: 
Jedini Osloboditelj, Ti si Isuse!Ne priznajemo bratstva bez Boga: 
Jedino bratstvo, Tvoje je Isuse! 

Ne priznajemo istine bez Boga: 
Bitna istina, Ti si Isuse! 

Ne priznajemo ljubavi bez Boga: 
Nestvorena ljubav, Ti si Isuse! 

OBJAVIO/LA 

Osvrt Uredništva Braniteljskog portala na ovaj prekrasan tekst…

Ovaj tekst ,objavljen ,na tomablizanac.blogspot.com ,učinio nam se prikladnim ,da svojim čitateljima, braniteljima, raseljenim Hrvaticama i Hrvatima, hrvatskim građanima,istinskim vjernicima čestitamo blagdan Tijelova ,štovanja krivi i tijela Gospodina Isusa Krista kralja.

Mnogi danas ,zaboraviše krv i tijelo Kristovo ,kao što zaboraviše i krv i živote onih koji stvoriše ovu državu…

Nažalost među takvima je i ne mali broj naših suboraca. Ne pada nam na pamet nikoga ,prozivati ili ne daj Bože suditi. Svatko od nas ima svoju savjest ,i po njoj se ponaša, živi  i djeluje.

U svekolikom nejedinstvu hrvatskih branitelja , koje je po nama postalo nešto više i opasnije od samog nejedinstva, na nama je da ukažemo i podsjetimo čitatelje na tu istinu. Braniteljski portal svakog dana se sjeća i podsjeća ,na našu poginulu braću ,na svakodnevno umiruće suborce ,na stradalnike obrambenog domovinskog rata ,kao i na sve, ama baš sve događaje iz obrambenog domovinskog rata ,i veliko srpske agresije na RH.

Nažalost ostali smo jedini takav medij ,i baš zbog toga ,izvrgnuti smo napadima i progonima svim mogućim načinima. Čak ti napadi idu toliko daleko da nam se napada obitelji.

No usprkos tome nećemo posustati u pisanju i kontinuiranom objavljivanju istine!

Ti progoni samo nas čine jačima i Kristu bližima. Sa sve većim vremenskim odmakom ,od obrabenog domovinskog rata,a Bogu hvala- vrijeme je sudac ,sve je jasnije da su mnogi naši suborci krunicu i raspelo nosili oko vrata kao modni dodatak. Ne želimo time umanjiti njihove zasluge i djela u domovinskom ratu ,niti ih negirati. Njih cijenimo i uvažavamo točno onoliko koliko i oni nas ,ni više ni manje. Danas smo s onima ,koji pate ,koji u tišini raspela prerano umiru , koji su zaboravljeni ,osamljeni ,napušteni s njima i uz njih je krv i tijelo Kristovo! Neka Vas sve blagoslovi Otac, Sin i Duh sveti!

Uredništvo Braniteljskog portala


Vezane vijesti;

-FOTO Svetkovina Tijelova i ove je godine dostojno proslavljena u Sinju . Sinjski Alkari alkarski momci u svečanim odorama!…