UREDNIŠTVO: SRETNA VAM NOVA 2018. GODINA!…Mladi ne bježite iz Lijepe naše…

Upravo Vama naša hrvatska mladeži, želimo ostaviti našu prelijepu Domovinu jer naša žrtva u suprotnom neće imati nikakvog smisla...

Svim hrvatskim braniteljima, obiteljima hrvatskih branitelja i stradalnika obrambenog Domovinskog rata, stradalnicima Domovinskog rata, udovicama hrvatskih branitelja, djeci poginulih i nestalih hrvatskih branitelja, svim Hrvaticama i Hrvatima u zemlji i inozemstvu, i svim našim čitateljima želimo bolju i sretniju, blagoslovljenu Novu 2018. godinu uz obilje zdravlja, obiteljske sreće i duhovnog mira i zadovoljstva!

Hrvatski branitelji su kamen zaglavni hrvatske države i njene slobode i nezavisnosti koja je imala previsoku cijenu i kao takovi nisu postali ustavna kategorija o čemu se dugo pa i na prosvjedima u Savskoj 66. prozivalo prošlu vladu, da se hrvatske branitelje zaštiti Ustavom RH, što se nije dogodilo do dana današnjeg.

Od srbočetničke agresije na Hrvatsku, poginuo je ogroman broj najboljih sinova i kćeri u obrani suvereniteta Države Hrvatske. Danas se na hrvatske branitelje više ne gleda kao na ljude koji su izlažući se pogibelji stavili svoje živote na raspolaganje a sve to na poziv prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana i tadašnjeg državnog vrha.

Posebno želimo čestitati mladima u Republici Hrvatskoj, te im poručujemo; Ne idite iz Hrvatske! Ne dajte da Vam pakleni šund koji vlada hrvatskom u svim sferama društva otme vaše neotuđivo pravo da živite i radite u najljepšoj državi na svijetu.

Mi koji smo bili spremni umrijeti za ovu državu, a nisu nas uspjeli kupiti poslije završetka obrambenog Domovinskog rata, želimo Vam poručiti, ne nasjedajte na provokacije i takozvanom “popularnom trendu” odlaska u treće zemlje, uz medijsko bombardiranje tog trenda, borite se, a mi će mo vam biti potpora dokle god dišemo.

Upravo Vama, draga naša hrvatska mladeži, vama hrvatski sinovi i kćeri želimo ostaviti  u zalog i očuvanje našu (Vašu!) prelijepu Hrvatsku Domovinu jer naša žrtva u suprotnom neće imati nikakvog smisla.

Uredništvo Braniteljskog portala