Užas u Zagrebu: Policija objavila detalje nezapamćenog zločina u Zagrebu: Otac ugušio sedmogodišnje blizance i dječačića od četiri godine

Težak zločin u kojem je troje djece izgubilo život dogodio se u noći s petka na subotu u Zagrebu...U vrijeme zločina majka ubijene djece nije bila u Zagrebu, a djeca su vikend provodila s ocem - austrijskim državljaninom koji živi i radi u Zagrebu...

U stanu u zagrebačkom naselju Mlinovi policija je u satima s petka na subotu pronašla troje najvjerojatnije ugušene djece i njihova oca koji je, kako se sumnja, nakon što ih je ugušio pokušao počiniti samoubojstvo, a ranije je objavio pismo na društvenim mrežama…

U vrijeme zločina majka ubijene djece nije bila u Zagrebu, a djeca su vikend provodila s ocem – austrijskim državljaninom koji živi i radi u Zagrebu. Prema neslužbenim informacijama, roditelji djece su rastavljeni te su djeca najvjerojatnije vikend trebala provesti s ocem.

Što se tiče službenih informacija, zagrebačka policija je dosad samo izvijestila da je u noći s petka na subotu ”oko dva sata u Centru, u Mlinovima, temeljem informacija o najavljenom samoubojstvu zaprimljenih od građana zbog objava na društvenim mrežama, u stanu pronađen 56-godišnji muškarac koji je u trenutku ulaska policijskih službenika bio narušenog zdravstvenog stanja”.

”Na mjestu događaja pronađeno je i troje djece bez znakova života. Dolaskom hitne medicinske pomoći potvrđena je nasilna smrt djece dok je muškarac prevezen u KBC Sestre milosrdnice gdje je zadržan na liječenju. Očevid je proveden uz rukovođenje zamjenice Županijskog državnog odvjetnika, a kriminalističko istraživanje je u tijeku”, obavijestila je zagrebačka policija.

Noć strave

Prema neslužbenim informacijama, otac je troje djece, blizance dječaka i djevojčicu u dobi od sedam godina te sina u dobi od četiri godine ugušio u noći s petka na subotu u potkrovnom penthouseu na zagrebačkim Mlinovima, a ranije se spominjala i pucnjava.

Nakon što je pronađen u stanu gdje je najvjerojatnije ubio svoje troje djece – pokušao se ubiti otrovom ili tabletama. Navodno je riječ o financijskom konzultantu koji je radio u nekoliko uglednih austrijskih kompanija te u Beču ima i svoju konzultantsku tvrtku.

Prije brutalnog zločina na društvenim mrežama objavio je pismo u kojem je naveo da ga je ostavila djevojka jer je njegova bivša žena bila loša prema njoj te da je ostao bez novca. Spominje i svoje prijatelje i braću iz masonske lože.

Najava na društvenim mrežama

Monstrum je prije nezapamćenog zločina ostavio oproštajno pismo na Facebooku. Radi se o austrijskom državljaninu, s hrvatskom adresom.

“Zbogom svima. Napuštam vas jer ne mogu više. Ljubav mog života ostavila me jer je moja bivša žena bila vrlo loša prema njoj i jer nemam više novca.

Austrijanac je svoj monstruozan čin najavio na Facebooku: “Čak mi niti moja braća iz masonske lože nisu htjela pomoći. Sad je kraj, zbogom”

Sve što sam pokušavao raditi zadnjih godinu i pol nije uspijevalo, a čak mi niti moja braća iz masonske lože nisu htjela pomoći. Na kraju mi nisu ni htjeli odgovarati na telefonske pozive.

Samo moji najbolji prijatelji su mi pomagali koliko su mogli. Ali sad, sad je kraj! Zato zbogom”, napisao je ubojica na svojem profilu na društvenoj mreži.

Navodno je taj status netko od njegovih prijatelja prijavio policiji koja je došla na mjesto zločina.

D.K.