UŽASAVAJUĆE PRIJETNJE SMRĆU SABORSKOM ZASTUPNIKU GRMOJI I NJEGOVOJ OBITELJI; Nećeš dugo majku ti je**m fašističku…

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ!...

foto-facebook

 Saborski zastupnik Nikola Grmoja novinarima u Saboru kazao je da je primio prijetnje smrću, a to se odnosilo i na njegovo dijete…

“Nisam spavao do tri sata u noći, dobio sam prijetnje smrću. Više me je uznemirila prijetnja smrću mome djetetu, slika djeteta u mrtvačkom sanduku i to da ću patiti kao Mišo Kovač, da ću gledati svoje dijete u mrtvačkom sanduku. To me malo uznemirilo. Ja nisam čovjek koji se boji. Sama ta slika je potresna”, kazao je Grmoja.  “Zahvalio bih svima onima koji su predvodili ovu harangu, a da nisam imao priliku da me se sasluša u jednom demokratskom društvu”, kazao je Grmoja.

Facebook status saborskog zastupnika Nikole Grmoje prenosimo u cijelosti!…
.Noćas sam u inbox na Facebooku primio prijetnje smrću upućene ne samo meni nego i mojoj obitelji! Uz salvu gnjusnih uvreda upućeno mi je nekoliko konkretnih i nedvosmislenih prijetnji, a najviše su me uznemirile one upućene mojoj obitelji.
Prvo poruka: “Jesi li spreman umrijet za svoja uvjerenja”, “Jesi li spreman gledat svoje najdraže kako leže u sanduku?” uz sliku djevojčice/djevojke, žene i starije žene u mrtvačkom sanduku kao i poruku “ Oj Nikola, neka neka, duboka te jama čeka” i mnoge druge prijetnje!
Da su prijetnje upućene samo meni ne bi to prijavljivao policiji ali ovako sam prisiljen. Ovo je posljedica medijske harange u kojoj mi nije bilo dopušteno da iznesem kritiku LGBTQ politika i propagande iako sam cijelo vrijeme pozivao na poštivanje svake ljudske osobe neovisno o uvjerenjima i seksualnoj orijentaciji.
I sada molim i preklinjem sve koji me podupiru da na mržnju i uvrede nikad ne uzvraćamo mržnjom. Dopustimo drugima da slobodno iznose svoje stavove i uvjerenja, više se slušajmo a manje vrijeđamo. Imajmo poštovanja za svakog čovjeka.
Ova Hrvatska pripada svakom njenom građaninu, neovisno o vjeri, naciji i seksualnoj orijentaciji.
Neću dopustiti da se svaka kritika agresivnih LGBTQ udruga i njihovih politika prikazuje kao mržnja i isključivost. To je put u totalitarizam.
Branit ćemo naše vrijednosti, nećemo dopustiti da nam se nameću sulude ideje da biološke datosti i rod nisu povezani te da je rod društveni konstrukt. Naše vrijednosti ćemo braniti i nećemo se dati ustrašiti.
UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ

Kako bi se smirile tenzije namjeravam ne potencirati ovu temu do konačnog predstavljanja zakonskih rješenja koje planiram za jesen, napisao je saborski zastupnik Nikola Grmoja…
Na stotine je komentara na facebooku Nikole Grmoje
D.K.