VAN SVAKE PAMETI! NEVJEROJATNA PROVOKACIJA IZ SRBIJE: NOVO SVOJATANJE IGRAČA I REZULTATA UOČI SP-A Srbi prisvojili jednog od najvećih velikana hrvatske košarke!?

SRPSKE LAŽI PO UZORU NA DOBRICU ĆOSIĆA...

Uoči početka Svjetskog prvenstva u košarci koje će se od 31. kolovoza do 15. rujna, održati u Kini, iz našeg susjedstva, točnije Srbije, stiže nam nekoliko u najmanju ruku čudnih, zapravo, bezobraznih informacija, odnosno svojatanja igrača i rezultata, donosi sportske…

Tako u jednom od najčitanijih, samim time i najutjecajnijih portala, B 92, u rubrici Povijest SP-a, stoji sljedeće, citiramo:

“Reprezentacija Srbije treći put nastupa na Mundobasketu pod ovim imenom, ali kao legitimni nasljednik bivše Jugoslavije ovo će biti ukupno 11. učešće na svjetskoj smotri. Naša selekcija ima dvije titule prvaka svijeta i jednu srebrnu medalju od raspada SFRJ, a ukupno pet zlatnih, četiri srebrne i dvije brončane!”

I tu nije kraj, jer su uz opis svojih obilježja i sličnih podataka kao igrača koji ima najviše nastupa za Srbiju bez imalo obraza uvrstili Krešimira Ćosića, hrvatskog legendarnog košarkaškog vizionara iza čijeg imena stoji brojka od 303 (tristotri) nastupa u dresu, kako sami sebi tepaju, Orlova!

  Takvom pokušaju “krađe” ne treba ništa posebno dodavati i objašnjavati, uostalom nije prvi puta da Srbija želi ili pokušava prisvojiti hrvatske medalje ili naše sportaše.

D.J.


-Priznanja Dobrice Ćosića: „Laž je srpski državni interes“…