Velika tuga u Bjelovaru zbog smrti dvojice mladića: ‘Čuvali vas anđeli…’

Čuvali vas anđeli nebeski, napisala je jedna djevojka opraštajući se od poginulih mladića. Mnogi uz izraze sućuti obitelji navode kako ne mogu vjerovati da su Luka i Mario poginuli u požaru...

Čuvali vas anđeli nebeski, napisala je jedna djevojka opraštajući se od poginulih mladića. Mnogi uz izraze sućuti obitelji navode kako ne mogu vjerovati da su Luka i Mario poginuli u požaru…

U požaru vikendice u bjelovarskom prigradskom naselju Purićani noćas su poginula dvojica mladića.

Kako neslužbeno doznaju 24sata radi se o dvojici 26-godišnjaka Luki M. i Mariu P.

Brojni prijatelji i poznanici od jutra se na društvenim mrežama opraštaju od stradalih mladića.

– Čuvali vas anđeli nebeski – napisala je jedna djevojka, a mnogi uz izraze sućuti obitelji navode kako su ne mogu vjerovati da su Luka i Mario poginuli.

Mario je inače poznati bjelovarski kuglač, koji je prije tri godine bio i državni viceprvak.

Dojava o požaru stigla je preko Centra 112 oko 5 sati. Vatrogasci su brzo stigli na mjesto požara u Puričanima i s dva vozila u kratko vrijeme ugasili požar, a tijekom gašenja u vikendici su pronašli dva tijela.

Kako neslužbeno doznaje Mojportal, u vikendici se sinoć okupilo društvo, a nakon što su svi otišli kućama, mladići su ostali tamo prespavati, no tijekom noći je iz nekog razloga izbio požar. Jedan od svjedoka za HTV je rekao da su navodno u vikendici pekli meso i da je ostao žar. Je li to uzrok požara pokazat će istraga u kojoj sudjeluju i stručnjaci Centra za kriminalistička vještačenja ‘Ivan Vučetić’ iz Zagreba.

D.K.