VELŠKI NAVIJAČI RUŽNO VRIJEĐALI LUKU MODRIĆA DOK SU GA IZNOSILI SA STADIONA Uvrede su bile takve da se komentator morao ispričavati gledateljima!

PREVRŠILI SVAKU MJERU...

Luka Modrić iznošenje s terena wales hrvatska

Hrvatska je u Walesu odigrala 1:1 i tako pomalo zakomplicirala situaciju u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, a više od tog remija zabrinjava podatak da se možda teže ozlijedio aktualni najbolji igrač svijeta Hrvat Luka Modrić

Modrić je u jednom naletu napravio prekršaj na veznjaku Bournemoutha Harryju Wilsonu, ali se pritom ozlijedio i hrvatski kapetan. U pitanju je mišić ili koljeno, a Luku su iznijeli s terena jer nije mogao stati na desnu nogu.

Prema pisanju velškog portala WalesOnline, navijači su pritom Modrića zasuli salvom uvreda nakon starta na Wilsonu. Uvrede su bile toliko brutalne i zaslijepljene mržnjom da se navodno čak i komentator SkySportsa u prijenosu uživo ispričao gledateljima.

Velšani su opetovano i gromoglasno skandirali:

‘You’re just a sh*t Joe Allen!’, što bi se u slobodnome prijevodu moglo shvatiti otprilike kao: ‘Ti si samo usrana verzija Joea Allena!’ (29-godišnji velški veznjak koji igra u Stokeu, op. a.).

Na društvenim su se mrežama navijači također pridružili brojnim uvredama, a koliko su bijesno popratili Modrićev prekršaj na Wilsonu, procijenite sami.Ovakvi ispadi sirovih navijača o najboljem igraču svijeta Luki Modriću svakako ne služi na čast samo je pokazatelj sa koliko su zapravo mržnje navijači Walesa najviše rekli o sebi samima.

D.J.