(VIDEO) AMERIČKI KONGRESMEN O SRBIMA: ‘Srbi su smeća i grozan narod’…o ratnim zločinima koje su, kako tvrdi, “počinili smradovi Srbi i niko ih ne želi privesti pravdi”…

Rekao je da je sa Jahjagom razgovarao o ratnim zločinima koje su, kako tvrdi, “počinili smradovi u Srbiji koje niko ne želi privesti pravdi”...

Ovako nešto još nismo čuli o srbima i njihovim ratnim zločinima koje- kako kaže republikanski kongresmen Timothy Floyd , nitko ne želi privesti pravdi…

Očito je Kongresmen ljut, što se iz priloženog videa i da vidjeti, upravo zbog toga što je zasigurno svjestan činjenice, kakve su sve ratne zločine srbi počinili u domovinskom ratu i agresiji na Hrvatsku i BiH, a da se protiv počinitelja ne vode sudski postupci u obadvije države na koje su srbi izvršili brutalnu agresiju i počinili neviđene i najbrutalnije ratne zločine, a da se sudovi u Hrvatskoj i BiH jako malo tih srpskih zločinaca procesuira.

Nad ovom bi se izjavom američkog republikanskog kongresmena Timothy Floyd Burchetta mogli dobo zamisliti u Hrvatskom i BiH pravosuđu…

Američki kongresmen iz Tennesseeja Timothy Floyd Burchett šokirao je sve u Srbiji izjavom nakon sastanka s bivšom predsjednicom Kosova Atifetom Jahjagom.

Burchett je nakon sastanka Srbe nazvao smradovima (smećima), a bivšu predsjednicu Kosova oslovio kao “srdačnu damu”.

Ove javno izrečene riječi na račun Srbije republikanski kongresmen je podijelio na Twitteru 30. travnja kad je objavio video zapis o sastanku s Atifetom Jahjagom.

“Sastao sam se s bivšom predsjednicom Kosova, ona je jedna prilično srdačna dama. Razgovarali smo o onoj đubradi u Srbiji, o njihovim ratnim zločinima, posebno silovanjima. Oni su grozan narod”, kazao je Burchett.

Rekao je da je sa Jahjagom razgovarao o ratnim zločinima koje su, kako tvrdi, počinili smradovi u Srbiji koje niko ne želi privesti pravdi.

Pričali smo o strašnim zločinima koje su Srbi učinili, posebno o gnusnim silovanjima i svim ostalim ratnim zločinima koje su učinili tamo. Oni su grozan narod, sad svi promišljamo kako da ih privedemo pravdi. Po meni, kaže Burchett oni nemaju ni malo hrabrosti,ljudi u Srbiji nemaju hrabrosti da riješe ratne zločine, ali se nadam da ćemo ih pritisnuti, rekao je.

POGLEDAJTE VIDEO

G.S.