VIDEO Dr. sc. Peternel: ‘Možeš pijan, drogiran… bulazniti u kameru i opet je sve urbano, progresivno i ok!’

izgledao je jako ružno, sumnjivog stanja svijesti i neprimjereno za dužnost koju obnaša, jer onakav u kakvom ga je stanju zaskočila novinarka, nikako ne može poslužiti kao dobar primjer mladima i svim ostalima.

Prestanite se više čuditi i tražiti jednake kriterije. Shvatite konačno pravila igre: ako si blizak katoličkoj crkvi, braniteljima, životu od začeća, a nisi blizak partizanima, istanbulskoj, regionalnim udruživanjima, proabortus udrugama i sličnima onda se ne smiješ ni napiti jer time pokazuješ kolika si seljačina. Obrnuto, možeš pijan, drogiran … bilo kakav bulazniti u kameru i opet je sve urbano, progresivno i ok!“, komentirao je bivši potpredsjednik HHO-a dr. sc. Igor Peternel video s jako čudnim ponašanjem IDS-ovog predsjednika i pulskog gradonačelnika Borisa Miletića u nedjelju ispred biračkog mjesta na dan europskih izbora, koji nije mogao povezati dvije suvisle rečenice…

Po društvenim se mrežama ubrzo nakon ovog stravičnog videa počelo pisati i nagađati da je Miletić na drogama, na lošem dopu, pa na bijelom itd, ali to su sve samo nagađanja i piskaranja dok pravi odgovor na to zna samo Miletić, koji je kao javna osoba zatečen u neprimjerenom stanju za jednog gradonačelnika i IDS-ovog predsjednika, koji se u jako čudnom stanju zapravo borio da u mikrofon novinarke poveže barem jednu misao ili suvislu rečenicu, ali mu ni to nije pošlo za rukom, jednom riječju izgledao je jako ružno, nemoćno, sumnjivog stanja svijesti i neprimjereno za dužnost koju obnaša, jer onakav u kakvom ga je stanju zaskočila novinarka, nikako ne može poslužiti kao dobar primjer mladima i svim ostalima.

“Činjenica je da je kampanja bila duga, trajala je šest mjeseci, a ja sam bio nekoncentriran, neispavan i iscrpljen. Drago mi je da sam ljude uspio nasmijati“, ustvrdio je u utorak pulski gradonačelnik i predsjednik IDS-a Boris Miletić za dnevnik.hr o užasavajućoj snimci koja je nastala u nedjelju, dan nakon izborne šutnje i zagolicala maštu mnogih koji su to stanje jako loše okarakterizirali.

D.K.