VIDEO! Đuro Glogoški i Peđa Mišić u Bujici: Pupovac je ratni profiter, a Plenković i Milanović su isti!…Đakić je podvio rep pred Pupovcem…

ZAKON O HRVATSKIM BRANITELJIMA JE MANJKAV...Ne postoji zakonski okvir kojim bi četnička kokarda bila sankcionirana u Hrvatskoj...

VIDEO! Đuro Glogoški i Peđa Mišić u Bujici: Pupovac je ratni profiter, a Plenković i Milanović su isti, piše voditelj Tv Bujice Velimir Bujanec na svom Facebooku!

Gostujući u Bujici na Z1 televiziji Đuro Glogoški, predsjednik Udruge 100-postotnih HRVI i Peđa Mišić, vukovarski branitelj i bivši logoraš, vrlo su žestoko prozvali Vladu Andreja Plenkovića, osudili izjave predsjedničkog kandidata ljevice Zorana Milanovića , ali i ponašanje Kolinde Grabar-Kitarović, nakon susreta s Vučićem u Zagrebu. Posebna tema bio je Milorad Pupovac. Voditelj Bujice Bujanec, naglasio je da je predsjednik Hvidre Josip Đakić pred SDSS-ovim Miloradom Pupovcem podvio rep.

Što se tiče novog zakona o hrvatskim brniteljima Mišić je ustvrdio da zakon ima mnogo manjkavosti sa čim se složio i Đuro Glogoški uz malu ispravku.

Milorad Pupovac još prije dvije godine izjavio je;Ne postoji zakonski okvir kojim bi četnička kokarda bila sankcionirana u Hrvatskoj…Nikada nitko se nije očitovao ovoj stravičnoj tvrdnji Pupovca niti je itko pokrenuo postupak da se zakonom zabrani četnička kokarda u Hrvatskoj u kojoj se navodno u ilegali stvaraju neki novi četnički pokreti.

Uskoro više

Pogledajte VIDEO

G.S.